TO LAG AF TECH-STOF

I kernen af vores tørredragter sidder Wet2Dry®-teknologi: To lag, der i samarbejde absorberer vand fra hundens pels og udskiller det. I alle produkter i Wet2Dry-serien består det inderste lag af en specialdesignet, ikke-vævet viskoseblanding, der er optimeret til maksimal absorbering og holdbarhed.

MATERIALER MED OPTIMAL SUGEEVNE

Fibrene i viskose har en helt særlig evne til at suge og holde på væske. Det gør stoffet til det ideelle valg til produkter, hvor sugeevnen skal være i topklasse. Når viskose bliver fremstillet på den rigtige måde, kan det tilmed maskinvaskes, så det kan bruges igen og igen.

Det yderste lag i Supreme 2.0, Solution og Smart er lavet af frotté, som er fremstillet af naturlige bambusfibre. Måden frotté er fremstillet på gør materialet ideelt til at suge og holde på fugt. I forhold til bomuld har viskose meget bedre antibakterielle og – sugende egenskaber, som kraftigt reducere lugten af våd hund.

Det yderste lag på Spirit 2.0 er lavet af twill, som er et slidstærkt, snavs- og vandafvisende stof, som tilmed er vaskbart, så dragterne uden problemer kan bruges både indendørs og udendørs.

 

FREMSTILLET OG TESTET HOS SICCARO

Det dobbelt-lagede Wet2Dry er udviklet hos Siccaro efter mere end tre års research. Det kan absorbere over syv gange dets eget vægt i væske.

Alligevel er materialet åndbart, da det er udviklet til at lade fugten fordampe.

HJÆLP MED AT SKÆRE NED PÅ SYNTETISKE MATERIALER OG MIKROPLASTIK

Viskose er lavet af pulp fra planter. Når det nedbrydes efterlader det derfor ikke mikroplastik.

Produkter med Wet2Dry

Alle tørreprodukter

Blog posts