Siccaro producerer verdens mest absorberende materiale til tørring af hunde. Vi er en virksomhed med base i Danmark, der udvikler og producerer produkter i høj kvalitet til hunde. Vores mest kendte produkter er tørredækkenet SupremePro og dets efterfølgere Supreme 2.0, Spirit 2.0, Solution og Smart, som bruges af både familiehunde, brugshunde og jagthunde. Vi lancerede vores mærke i 2013, og i dag har vi forhandlere i 20 forskellige lande.

Om vores grundlægger

Lissen Marschall

”Jeg kom på ideen til tørredragten efter at jeg havde udviklet et super-absorberende materiale, som skulle bruges hos professionelle frisører. Jeg arbejdede med en førende engelsk frisørkæde, som bad os om at finde en måde at tørre hår på, som var hurtigere og mere effektiv end det konventionelle håndklæde og mikrofiberstof.

Efter halvanden års udvikling fandt min leverandør og jeg opskriften på et super absorberende materiale, der kan genbruges, holder sin originale form og ikke fnuldre. En af mine venner lånte et par meter af materialet, som hun brugte når hun vaskede sine kongepudler. Hun konstruerede en simpel dragt, som hun brugte til at tørre sine hunde, og med et var en ny ide sat i gang.

Siccaros SupremePro var klar til at blive lanceret på en jagtmesse i april 2014. Jægerne var de første kunder til at tage imod vores nye produkt. De opdagede med det samme de praktiske og sundhedsmæssige goder det har for deres arbejdshunde, især om vinteren.

Udvikling af produkterne

Siccaros tørredækkener har i årene efter lanceringen været igennem flere opdateringer med hjælp fra feedback fra vores loyale kunder, og det er derfor blevet til et udvalg af flere forskellige modeller og farver, så alle typer hunde og hundeejere med hver deres behov kan være med.

Den alsidige Supreme 2.0 til den vandglade hund og jagthunden, Solution med ekstra dækning af bagbenene til de store og meget pelsede hunde, Smart til de små hunde og familiehunden, der ikke bliver ligeså våd som andre, og Spirit 2.0 med sit vandafvisende ydre til jagthunden og andre aktive udendørshunde.

Første Siccaro tørredækken kom på markedet

Vi deltog i Løvens hule

Vi startede onlinesalget på den danske webshop

Lancering af en række nye tørredækkener

med optimeret design og nye funktioner baseret på kundefeedback

Vi kaster os ud i noget helt nyt

Kommer snart...