Om os

Siccaro producerer verdens mest absorberende materiale til tørring af hunde. Vi er en virksomhed med base i Danmark, der udvikler og producerer produkter i høj kvalitet til hunde. Vores mest kendte produkter er Wetdog Supreme Pro, Spirit og Splash, som er verdens mest absorberende tørredragt. Vi lancerede vores mærke i 2013, og i dag har vi forhandlere i 15 forskellige lande.

Om vores grundlægger

Lissen Marschall

”Jeg kom på ideen til tørredragten , efter at jeg havde udviklet et super-absorberende materiale, som skulle bruges hos professionelle frisører. Jeg arbejdede med en førende engelsk frisørkæde, som bad os om at finde en måde at tørre hår på, som var hurtigere og mere effektiv end det konventionelle håndklæde og mikrofiberstof.

Efter halvanden års udvikling fandt min leverandør og jeg opskriften på et super absorberende materiale, der kan genbruges, holder sin originale form og ikke fnuldre. En af mine venner lånte et par meter af materialet, som hun brugte når hun vaskede sine kongepudler. Hun konstruerede en simpel dragt, som hun brugte til at tørre sine hunde, og med et var en ny ide sat i gang.

Siccaros Wetdog var klar til at blive lanceret på en jagtmesse i april 2014. Jægerne var de første kunder til at tage imod vores nye produkt. De opdagede med det samme de praktiske og sundhedsmæssige goder det har for deres arbejdshunde, især om vinteren.

Hvad kunderne siger

Siccaros SupremePro tørrekåbe er fantastisk efter en våd gåtur. Den er lavet af et unikt materiale, der gør at hunden tørrer lynhurtigt,"
- Ben Randall. UK, hundetræner begge bush gundog, to gange tildelt prisen som årets hundetræner.
"Siccaro er en Ferrari blandt tørrekåber. Der ikke er noget, der kan sammenlignes med det,"
- Lene Søegaard, kunde hos Siccaro.
"Siccaro SupremePro gør virkelig et godt job, den passer perfekt og den bliver på hunden, uanset hvor meget den løber omkring - den er hurtigtørrende og varm. Produktet er i den dyre ende, men jeg ville helt sikkert anbefale den til andre hundeejere,"
- Dave Letham, dommer til IWT14, Six Field Trial Champion, England

Designet i Danmark og produceret i EU

Vores produkter er designet i Danmark og fremstillet i Europa, for at sikre den bedste kvalitet og garantere vores kunders tilfredshed.

Anbefalet af professionelle folk

Siccaros produkter bliver brugt af professionelle hundetrænere, avlere, frisører og dyrlæger i hele verden.

Fra passion til innovation

Vores stifter Lissen Marschall har altid været en ivrig dyreelsker, omringet af hest og hunde som barn, så det er ikke overraskende at hendes far er den kendte opfinder af hundeskærmen ”the Buster”.