4 julegaveideer til hundeejeren, der har alt

Julen er familiens tid. Og i de fleste familier er hunden en integreret og vigtig del af familien, som naturligvis også skal forkæles med gaver, kys og kærlighed. De fleste hundeejere har dog allerede styr på, hvad deres hund spiser, går med og leger med, så det kan være lidt svært at finde den helt rigtige og særlige gave til hundeejeren. Men bare rolig, der findes unikke kvalitetsprodukter derude!

I denne artikel har vi eksempelvis samlet 4 julegaveideer til hundeejeren, der har alt.

1. DryGloves: Et bedre alternativ til håndklæder

siccaro drygloves julegaveide til hunden

Første gaveide til hunden er vores tørrehandsker. Siccaro Drygloves er en nem og hurtig tørreløsning, som har lidt mere guf i sig end et almindeligt håndklæde. Med den innovative Wet2Dry-teknologi suger stoffet op til 7 gange sin egen vægt i vand, og med den antibakterielle bambus reduceres lugten af våd hund. DryGloves tørrehandskerne er perfekte til at have med på tur eller have liggende i bryggerset til de våde poter efter gåturen.

Du kan få dem som single eller i par, og i flere forskellige farver, eksempelvis blå, rød, grøn eller sand.

2. Tørredragt: Tør hund og lugtfrit hjem

siccaro tørredragter på fire hunde

Du kan også vælge at opgradere tørreoplevelsen til hund og ejer ved at give en tørredragt i julegave. I stedet for at gnubbe hunden med et håndklæde eller lignende, så giver man blot hunden dragten på efter den våde gåtur og så tørrer den på blot 15 minutter. Siccaro tørredragterne er gode til både at holde hunden dejlig varm og at tørre den hurtigt og effektivt. Perfekt til brug både efterår og vinter med regn, slud og sne, men også ganske brugbar om sommeren til vandhunden, der bader i bølgen blå.

Som ejer af en Siccaro tørredragt vil hundeejeren ikke blot spare masser af tørretid, de vil også få et renere hjem, der ikke længere er plaget af våd-hund-lugten. Efter brug kan tørredragten blot hænges op til tørre – der er altså heller ingen grund til en hel masse vasken som ved almindelige sure håndklæder!

Tørredragterne kommer i forskellige modeller, farver og størrelser. Find den rette størrelse her. Er det en gave til en hund, du ikke kan måle, så skriv endelig til os på support@siccaro.com for en vurdering. Gaven kan naturligvis byttes efter tjek af størrelsen på en tør hund.

3. FlexDog: Komfortabel måtte til hjem og bil

toller retriever ligger på siccaro flexdogmat

Hvis du er alt for meget i tvivl om størrelsen, så kan du også vælge en tørremåtte som gave til hunden i stedet. Her får du samme supereffektive Wet2Dry tørre-teknologi, men blot samlet i en måtte til hunden i stedet for et dækken.

Med FlexDog tørremåtten holdes selv et hjem med våde hunde sig nemt fint og rent. Udover sugeevnen giver FlexDog måtten også optimal støtte til hundens krop med dets stødabsorberende 3D-net indeni. Dette gør måtten optimal til både at sove på derhjemme og under transport i bilen – selv politiet har brugt dem!

FlexDog måtten kommer i 3 størrelser og flere flotte farver.

4. Luksus hundeseng: Giv hunden den bedste plads i huset

irsk setter hund ligger i siccaro x fossflakes luksus hundesengen

Vil du opgradere hvileoplevelsen for hunden, så har vi også en fantastisk luksus hundeseng i et meget begrænset antal. Siccaro x Fossflakes hundesengen er et samarbejde mellem to danske virksomheder, der begge ønsker at give hundene den allerbedste plads i huset. Med denne hundeseng er sofaen altså kun fristende for hunden, fordi du sidder i den ;)

Fossflakes er idemagerne bag en helt speciel lille 'flake' som bruges i dyner og puder for at skabe sengetøj, som holder strukturen og tempererer kroppen. Det betyder, at hundesengens puder ikke falder sammen eller bliver for varme eller kolde at ligge hovedet på. Siccaro FlexDog tørremåtten, som du lige har læst om under punkt nr. 3, ligges ned i selve sengen og bliver dermed den bløde og støttende bund til kroppen, mens puderne rundt om støtter hundens hoved.

Siccaro x Fossflakes hundesengen kombinerer høj komfort og smart funktionalitet i et stilfuldt nordisk design, der passer i alle hjem.Det var de fire gaveideer til hundeejeren, som har alt! Vi håber, du er blevet inspireret – ellers kan du med fordel kigge lidt rundt på vores side og se, om der er andet, der rammer mere plet. Det kunne eksempelvis være vores smukke bæredygtige Sealines halsbånd og hundesnore eller lækre bambus håndklæder.

Shop now