Sådan vasker du dit Siccaro produkt

Siccaro produkterne er lige så nemme at vedligeholde, som de er at bruge. Du behøver ikke vaske produkterne efter hvert brug, medmindre du føler, det er nødvendigt. Du kan altså sagtens bruge tørredragten til hunden et par gange eller bruge det på flere hunde, før det har brug for at blive vasket. Sahara tørregamacherne kan også bruges på flere hesteben i træk.

Er du i tvivl om, hvordan du bør vaske, har vi lavet en lille 7-trins guide her, som gælder for alle tørredækkener til hunde og tørreprodukter til heste, samt FlexDog måttens ydre lag.

 

  1. Vask i vaskemaskine eller i hånden ved kun 30 grader
  1. Det er vigtigt at bruge en kort vaskecyklus
  1. Undgå at lægge i blød i for lang tid
  1. Brug vaskepulver uden enzymer for det bedste resultat. De kan være markeret med ’non bio’ og anbefales til naturlige stoftyper. Hvis du ikke har den type vaskepulver, kan du dog stadig bruge almindeligt vaskepulver som næstbedste løsning
  1. Stræk efter vask, mens stoffet stadig er vådt (ligesom med en uldsweater) for at mindske krympning

  2. Kør en skånsom cyklus i tørretumbleren eller vrid vandet ud og hæng til tørre; grundet viskosens fibre må der forventes en smule krympning (ca. 5%)

  3. Undgå at tørre direkte i solen for at bevare farven bedst muligt


Bonus tip: Wet2Dry stoffet vil opnå maximal absorberingsevne efter et par gange med vask og tørring.

 

Siccaros produkter er lavet med Wet2Dry teknologien, som består af to lag. Det inderste lag er af en specialdesignet, ikke-vævet viskoseblanding, der er optimeret til maksimal absorbering og holdbarhed. Du kan læse mere om Wet2Dry her: https://siccaro.dk/pages/wet2dry-teknologien

 

Hvis du oplever beskadigede ClickLock spænder, eksempelvis fordi din hund tygger på et spænde (det sker oftere end man skulle tro!), så kan du altid købe erstatningsspænder på vores hjemmeside.

Shop now