BETINGELSER FOR TILBUD OG KAMPAGNER

Vær opmærksom på at du ved tilbud og kampagner kun kan benytte én rabatkode pr. ordre, og at koderne således ikke kan regnes oveni hinanden.

Kunden er selv ansvarlig for at lægge de ønskede tilbudsvarer i kurven.

Alle tilbud gælder kun så længe lager haves.

OVERSIGT

Denne hjemmeside drives af Siccaro. Overalt på siden henviser udtrykkene “vi”, “os” og “vores” til Siccaro. Siccaro tilbyder dette websted, inklusive alle oplysninger, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra dette websted til dig, brugeren, betinget af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er anført her.

Ved at besøge vores side og / eller købe noget fra os, accepterer du vores "Service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("Servicevilkår", "Vilkår"), herunder disse yderligere vilkår og betingelser og politikker henvist til heri og / eller tilgængelig med hyperlink. Disse servicevilkår gælder for alle brugere af webstedet, herunder uden begrænsning brugere, der er browsere, leverandører, kunder, købmænd og / eller bidragydere til indhold.

Læs disse Servicevilkår omhyggeligt, før du går ind på eller bruger vores websted. Ved at få adgang til eller bruge dele af webstedet, accepterer du at være bundet af disse Servicevilkår. Hvis du ikke accepterer alle vilkår og betingelser i denne aftale, kan du muligvis ikke få adgang til websitet eller bruge nogle tjenester. Hvis disse servicevilkår betragtes som et tilbud, er accept udtrykkeligt begrænset til disse servicevilkår.

Eventuelle nye funktioner eller værktøjer, der føjes til den aktuelle butik, er også underlagt servicevilkårene. Du kan når som helst gennemgå den seneste version af Servicevilkårene på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse servicevilkår ved at foretage opdateringer og / eller ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at tjekke denne side med jævne mellemrum for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til websitet efter udstationering af eventuelle ændringer udgør accept af disse ændringer.

 

ONLINE BUTIKSVILKÅR

Ved at acceptere disse servicevilkår bekræfter du, at du er mindst 18 år, og du har givet os dit samtykke til at tillade enhver af dine mindre forsørgere at bruge dette websted.

Du må ikke bruge vores produkter til noget ulovligt eller uautoriseret formål, og du må heller ikke i brugen af Tjenesten overtræde gældende love (herunder, men ikke begrænset til, ophavsretlige love).

Du må ikke overføre nogen orme eller vira eller nogen kode af destruktiv art.

Overtrædelse af alle eller af nogen af betingelserne vil resultere i en øjeblikkelig opsigelse af dine tjenester.

 

GENERELLE BETINGELSER

Vi forbeholder os retten til at nægte service til nogen af enhver grund til enhver tid.

Du forstår, at dit indhold (ikke inklusive kreditkortoplysninger), kan overføres u-krypteret og involverer (a) transmissioner via forskellige netværk; og (b) ændringer for at overholde og tilpasse sig tekniske krav til tilslutning af netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger krypteres altid under overførsel over netværk.

Du accepterer, at du ikke vil gengive, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af Tjenesten, brug af Tjenesten eller adgang til Tjenesten eller nogen kontakt på det websted, gennem hvilket tjenesten leveres, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra os .

De overskrifter, der bruges i denne aftale, er kun medtaget for nemheds skyld og vil ikke begrænse eller på anden måde påvirke disse betingelser.

PRÆCIS, FULDSTÆNDIG OG TROVÆRDIG INFORMATION.

Vi er ikke ansvarlige, hvis oplysninger, der stilles til rådighed på dette websted, ikke er nøjagtige, komplette eller aktuelle. Materialet på dette websted er kun beregnet til generel information og bør ikke påberåbes eller bruges som det eneste grundlag for at tage beslutninger uden at konsultere primære, mere nøjagtige, mere komplette eller mere rettidige informationskilder. Al afhængighed af materialet på dette websted sker på din egen risiko.

Vi forbeholder os retten til at ændre indholdet på dette websted til enhver tid, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere oplysninger på vores side. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores websted.

 

ÆNDRINGER TIL TJENESTEN OG PRISER

Priserne for vores produkter kan ændres uden varsel.

Vi forbeholder os retten til når som helst at ændre eller afbryde Tjenesten (eller dele eller indhold deraf) uden varsel på ethvert tidspunkt.

Vi er ikke ansvarlige over for dig eller overfor tredjepart for nogen ændring, prisændring, suspension eller ophør af Tjenesten.

 

PRODUKTER ELLER TJENESTER

Visse produkter eller tjenester er muligvis udelukkende tilgængelige via webstedet. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og kan kun returneres eller udveksles i henhold til vores returpolitik.

Vi har gjort alt for at få vist farver og billeder af vores produkter, der vises i butikken, så nøjagtigt som muligt . Vi kan ikke garantere, at din computerskærms visning af farver er nøjagtig.

Vi forbeholder os ret, men er ikke forpligtet, til at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til nogen person, geografisk region eller jurisdiktion. Vi kan udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os ret til at begrænse mængderne af produkter eller tjenester på denne side.

NØJAGTIGHED AF FAKTURERING OG KONTOOPLYSNINGER

Vi forbeholder os ret til at afvise enhver ordre, du bestiller hos os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere mængder, der er købt pr. person, pr. husstand eller pr. ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer, der er placeret af eller under den samme kundekonto, det samme kreditkort og / eller ordrer, der bruger den samme fakturerings- og / eller leveringsadresse. I tilfælde af at vi ændrer eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at underrette dig ved at kontakte e-mail og / eller faktureringsadresse / telefonnummer, der blev angivet på det tidspunkt, ordren blev foretaget.

Du accepterer at give aktuelle, komplette og nøjagtige købs- og kontooplysninger for alle køb foretaget i vores butik. Du accepterer omgående at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mail-adresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov. For mere detaljerede oplysninger bedes du læse vores returpolitik.

 

VALGFRIE VÆRKTØJER

Vi giver dig muligvis adgang til tredjepartsværktøjer, som vi hverken overvåger, har kontrol over eller andet input.

Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer "som de er" og "som tilgængelige" uden nogen garantier, repræsentationer eller betingelser af nogen art og uden påtegning. Vi har intet ansvar overhovedet som følge af eller relateret til din brug af valgfri tredjepartsværktøjer.

Enhver brug af dig af valgfrie værktøjer, der tilbydes via webstedet, er fuldstændigt på egen risiko og skøn, og du skal sikre dig, at du er bekendt med og godkender de vilkår, som værktøjerne leveres af den eller de relevante tredjepartsudbydere.

Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og / eller funktioner via webstedet (inklusive frigivelse af nye værktøjer og ressourcer). Sådanne nye funktioner og / eller tjenester er også underlagt disse servicevilkår.

 

TREDJEPART LINKS

Vist indhold, produkter og tjenester, der er tilgængelige via vores tjeneste, kan omfatte materiale fra tredjepart.

Tredjeparts-links på dette websted kan muligvis henvise dig til tredjepartswebsteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlige for at undersøge eller evaluere indholdet eller nøjagtigheden, og vi garanterer ikke og har intet ansvar for tredjepartsmaterialer eller -websteder eller for andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjepart.

Vi er ikke ansvarlig for skade eller skader i forbindelse med køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner, der er foretaget i forbindelse med tredjepartswebsteder. Gennemgå nøje tredjeparts politikker og praksis, og sørg for, at du forstår dem, før du udfører nogen transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende tredjepartsprodukter skal rettes til tredjeparten.

 

BRUGERKOMMENTARER, FEEDBACK OG ANDRE INDGIVELSER

Hvis du på vores anmodning sender visse specifikke indsendelser (for eksempel konkurrenceindlæg) eller uden en anmodning fra os sender kreative ideer, forslag, forslag, planer eller andet materiale, hvad enten det er online, via e-mail, med post eller andet (samlet, 'kommentarer'), accepterer du, at vi til enhver tid uden begrænsning kan redigere, kopiere, offentliggøre, distribuere, oversætte og på anden måde bruge ethvert medium alle kommentarer, du sender til os. Vi er ikke under nogen forpligtelse (1) til at opretholde kommentarer; (2) at betale kompensation for eventuelle kommentarer; eller (3) at svare på eventuelle kommentarer.

Vi har mulighed for, men har ingen forpligtelse til, overvågning, redigering eller fjernelse af indhold, som vi vurderer efter vores skøn, er ulovlig, fornærmende, truende, injurierende, ærekrænkende, pornografisk, uanstændig eller på anden måde kritisk eller krænker nogen parts intellektuelle ejendom eller disse Servicevilkår .

Du accepterer, at dine kommentarer ikke krænker tredjeparts rettigheder, herunder ophavsret, varemærke, privatliv, personlighed eller anden personlig eller ejendomsret. Du accepterer endvidere, at dine kommentarer ikke vil indeholde injurierende eller på anden måde ulovligt, misbrugende eller uanstændigt materiale, eller indeholde computervirus eller anden malware, der på nogen måde kan påvirke driften af tjenesten eller noget relateret websted. Du må ikke bruge en falsk e-mail-adresse, foregive at være en anden end dig selv eller på anden måde vildlede os eller tredjepart med hensyn til oprindelsen af eventuelle kommentarer. Du er alene ansvarlig for eventuelle kommentarer, du fremsætter og deres nøjagtighed. Vi påtager os intet ansvar og påtager os intet ansvar for eventuelle kommentarer sendt af dig eller tredjepart.

Du accepterer, at vi har lov til at sende en opfølgende mail efter køb med henblik på anmodning om anmeldelse gennem en tredjeparts-platform. Ved at publicere visuelt og tekstbaseret indhold på sådan en platform giver kunden virksomheden lov til at citere dele af eller hele anmeldelsen, samt visuelt materiale, på virksomhedens hjemmeside og andre platforme så som sociale medier og emails.

PERSONLIG INFORMATION

Din indsendelse af personlige oplysninger gennem butikken styres af vores privatlivspolitik.

 

FEJL, UNØJAGTIGHEDER OG UNDLADELSER

Lejlighedsvis kan der være information på vores side eller i tjenesten, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller undladelser, der kan relateres til produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, forsendelsesomkostninger for produkter, transittider og tilgængelighed. Vi forbeholder os ret til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller mangler og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis oplysninger i tjenesten eller på et beslægtet websted er unøjagtige på ethvert tidspunkt uden forudgående varsel (inklusive efter at du har afgivet din ordre) .

Vi påtager os ingen forpligtelse til at opdatere, ændre eller præcisere oplysninger i tjenesten eller på et beslægtet websted, herunder uden begrænsning, prisoplysninger, undtagen som krævet i loven. Ingen specificeret opdaterings- eller opdateringsdato, der anvendes i tjenesten eller på noget relateret websted, bør tages for at indikere, at alle oplysninger i tjenesten eller på et beslægtet websted er blevet ændret eller opdateret.

FORBUDT BRUG

Ud over andre forbud som beskrevet i Servicevilkårene, er det forbudt dig at bruge webstedet eller dets indhold: (a) til ethvert ulovligt formål; (b) at anmode andre om at udføre eller deltage i ulovlige handlinger; (c) at overtræde internationale, føderale, provinsielle eller statslige forskrifter, regler, love eller lokale forordninger; (d) at krænke eller krænke vores immaterielle ejendomsrettigheder eller andres immaterielle rettigheder; (e) at chikanere, misbruge, fornærme, skade, æreskrænke, bagtale, forvirre, skræmme eller diskriminere på baggrund af køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap; (f) at indsende falske eller vildledende oplysninger; (g) til at uploade eller overføre vira eller enhver anden type ondsindet kode, der vil eller kan bruges på enhver måde, der vil påvirke funktionaliteten eller driften af Tjenesten eller på et beslægtet websted, andre websteder eller Internettet; (h) at indsamle eller spore andres personlige oplysninger; (i) til spam, phish, pharm, påskud, spider, crawl eller skrabe; (j) til ethvert uanstændigt eller umoralsk formål; eller (k) for at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne på Tjenesten eller ethvert relateret websted, andre websteder eller Internettet. Vi forbeholder os retten til at afslutte din brug af Tjenesten eller ethvert relateret websted til krænkelse af forbudt brug.

 

ANSVARSFRASKRIVELSE AF GARANTIER; ANSVARSBEGRÆNSNING

Vi garanterer ikke, at din brug af vores service vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri.

Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brug af tjenesten, vil være nøjagtige eller pålidelige.

Du accepterer, at vi fra tid til anden kan fjerne tjenesten i ubestemt tid eller annullere tjenesten til enhver tid uden varsel til dig.

Du accepterer udtrykkeligt, at din brug af eller manglende evne til at bruge tjenesten på din eneste risiko. Tjenesten, og alle produkter og tjenester, der leveres til dig gennem tjenesten leveres (undtagen som udtrykkeligt angivet af os) 'som den er' og 'som tilgængelig' til din brug uden nogen repræsentation, garantier eller betingelser af nogen art, hverken udtrykkelig eller underforstået, inklusive alle underforståede garantier eller betingelser for salgbarhed, salgbar kvalitet, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, titel og ikke-krænkelse.

I intet tilfælde skal Siccaro, vores direktører, officerer, ansatte, tilknyttede virksomheder, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteudbydere eller licensgivere være ansvarlige for enhver skade, tab, krav eller direkte, indirekte, tilfældige, straffende, specielle eller følgeskader af enhver art, herunder uden begrænsning tabt overskud, mistet indtægt, mistet besparelse, tab af data, udskiftningsomkostninger eller lignende skader, hvad enten det er baseret på kontrakt, erstatning (herunder forsømmelse), strengt ansvar eller på anden måde, der opstår fra din brug af nogen af tjenesterne eller produkter, der er anskaffet ved hjælp af tjenesten, eller til ethvert andet krav, der på nogen måde er relateret til din brug af tjenesten eller ethvert produkt, herunder, men ikke begrænset til, eventuelle fejl eller mangler i ethvert indhold eller tab eller skade af enhver art, der er opstået som følge af brugen af tjenesten eller ethvert indhold (eller produkt), der er sendt, transmitteret eller på anden måde stillet til rådighed via tjenesten, selvom de får besked om deres mulighed. Da nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvaret for følgeskader eller utilsigtede skader, i sådanne stater eller jurisdiktioner, er vores ansvar begrænset til det maksimale omfang, som loven tillader.

 

ERSTATNING

Du accepterer at holde Siccaro skadesløs, forsvare og hold uskadelig for moder firma, datterselskaber, tilknyttede virksomheder, partnere, officerer, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og ansatte, ufarlige for ethvert krav eller krav, herunder rimelig advokatsalærer, der er foretaget af enhver tredjepart på grund af eller opstået som følge af din overtrædelse af disse Servicevilkår eller de dokumenter, de indeholder med reference, eller din krænkelse af nogen lov eller tredjeparts rettigheder.

 

UAFHÆNGIGHED

I tilfælde af, at enhver bestemmelse i disse servicevilkår bestemmes for at være ulovlig, ugyldig eller ikke-håndhævelig, skal sådanne bestemmelser ikke desto mindre håndhæves i videst muligt omfang tilladt efter gældende lov, og den ikke-håndhævelige del anses for at være adskilt fra disse betingelser i Service, en sådan afgørelse påvirker ikke gyldigheden og håndhævelsen af andre resterende bestemmelser.

 

AFSLUTNING

Parternes forpligtelser og forpligtelser, der pådrages inden udløbsdatoen, skal overleve opsigelsen af denne aftale til alle formål.

Disse servicevilkår er effektive, medmindre og indtil de opsiges af enten du eller os. Du kan til enhver tid opsige disse servicevilkår ved at underrette os om, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller når du ophører med at bruge vores websted.

Hvis du efter vores eneste vurdering mislykkes, eller vi har mistanke om, at du har undladt at overholde enhver betingelse eller bestemmelse i disse Servicevilkår, kan vi også opsige denne aftale når som helst uden varsel, og du vil fortsat være ansvarlig for alle skyldige beløb til og med datoen for opsigelsen og / eller i overensstemmelse hermed kan nægte dig adgang til vores tjenester (eller dele heraf).

 

HELE AFTALEN

Manglen på os med at udøve eller håndhæve nogen ret eller bestemmelse i disse Servicevilkår udgør ikke et afkald på denne ret eller bestemmelse. Disse servicevilkår og alle politikker eller driftsregler, der er offentliggjort af os på dette websted eller i forbindelse med Tjenesten, udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og styrer din brug af Tjenesten, erstatter enhver tidligere eller samtidige aftaler, kommunikation og forslag , uanset om de er mundtlige eller skriftlige, mellem dig og os (inklusive, men ikke begrænset til, tidligere versioner af servicevilkårene).

Eventuelle uklarheder i fortolkningen af disse Servicevilkår skal ikke fortolkes mod den udpegende part.

LOVVALG

Disse servicevilkår og eventuelle separate aftaler, hvor vi leverer dig Tjenester, styres af og fortolkes i overensstemmelse med Danmarks love.

 

ÆNDRINGER I SERVICEBETINGELSER

Du kan når som helst gennemgå den seneste version af Servicevilkårene på denne side.

Vi forbeholder os ret til, efter eget skøn, at opdatere, ændre eller erstatte nogen del af disse Servicevilkår ved at sende opdateringer og ændringer på vores websted. Det er dit ansvar regelmæssigt at tjekke vores websted for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores websted eller Tjenesten efter udsendelse af ændringer i disse Servicevilkår udgør accept af disse ændringer.