Sådan returnerer du

  1. Køb din returlabel her https://send.gls.dk/

  2. Send varen i original emballage sammen med evt. gratis kampagneprodukter til denne adresse:


   Textile Logistics Denmark ApS
   att. Siccaro
   Textile Logistics
   Hi-Park 441b
   7400 Herning

  3. Når vi modtager din pakke, sender vi pengene retur og sender dig en mail som kvittering

Ønsker du at bytte til en anden størrelse eller et andet produkt, anbefaler vi, at du vedlægger retursedlen, som du finder i linket nedenfor, får dine penge tilbage og køber det nye produkt fra vores hjemmeside.

Du kan også finde retursedlen her: Download returseddel

Du skal selv betale for fragten, når du returnerer, medmindre der er tale om en reklamation. Du skal returnere indenfor 14 dage, medmindre vi kører kampagner med forlænget returret. Du kan enten købe en returlabel hos GLS på https://send.gls.dk/ eller hos din lokale postbutik. Det er VIGTIGT, at du sender direkte til virksomhedsadressen anført ovenfor og ikke pakkeboks eller pakkeshop, da pakken ellers ikke kan behandles af vores system.

Det kan tage op til fem hverdage for os at behandle en anmodning om returnering, og 30 dage for bankerne at indsætte beløbet på din konto (typisk bliver en refundering dog behandlet inden for 10 dage).

Hvis du har modtaget gratis produkter i forbindelse med købet, men ikke returneret dem sammen med de øvrige returprodukter, forbeholder vi os ret til at fratrække prisen for kampagnevarerne i det beløb, vi refunderer.

Du er ansvarlig for evt. tab af produktværdi, der skyldes håndteringen af det, der er nødvendigt for at afgøre, om varen er egnet i størrelse og farve. Hvis produktet er testet på nogen anden måde end ovennævnte, vil vi betragte produktet som brugt, og du vil derfor kun modtage en del - eller ingen - af det betalte beløb for produktet. Dette kan eksempelvis være, hvis produktet er blevet brugt på en våd hund. Test derfor størrelsen på hunden, før du tager produktet i brug.

OBS: Vi modtager dog ikke returnering af fødevarer. Dette er af sundhedshensyn, da vi ikke kan sikre kvalitet og holdbarhed af varer, der allerede har været solgt og fragtet.

Har du modtaget produktet som en gave og ønsker at bytte det, kan du kontakte support@siccaro.com for at høre nærmere om processen.


Betaling

Siccaro accepterer MobilePay, Dankort / VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling trækkes ved forsendelse.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Alle beløb er i danske kroner.

Siccaro bruger et godkendt betalingssystem, som krypterer alle dine kreditkortdata ved hjælp af en SSL (Secure Socket Layer) -protokol. Det betyder, at ingen kan læse ​​dine oplysninger.

Levering

Tjek venligst Leveringsbetingelser

Garanti

Vi leverer 2 års garanti i henhold til almindelig lovgivning.

Vores garanti omfatter defekter i stof og / eller fremstilling.

Vores garanti omfatter IKKE slid, misbrug eller forkert vask.

Siccaro dækker returomkostninger i rimeligt omfang i tilfælde, hvor du benytter dig af garantien.

Reklamation

Har du nogen klager over et produkt, der er købt i vores webshop, så kontakt venligst support@siccaro.com.

Hvis varen er beskadiget ved ankomst til kunden, eller der er fejl på varen, så sendes den tilbage sammen med den vedlagte returseddel, hvor du krydser af i “Jeg returnerer mit Siccaro produkt på grund af en reklamation / defekt på produktet”, og vi vil erstatte produktet i så fald, at vi er enige i fejlen på produktet.

Du kan returnere med den begrundelse, at du ikke er tilfreds med den forventede ydelse af produktet i overensstemmelse med de produktfordele, som Siccaro annoncerer. Misbrug, uagtsomhed og forsætlig eller alvorlig skade udført på produktet garanterer ikke nogen refusion. Bemærk, at Siccaro-tekstiler fungerer fuldt ud efter første vask af tøjet eller det ydre stof hos f.eks. FlexDog Mat. Vask det aldrig over 30 grader, da dette vil ødelægge tekstilfibrene, og således evnen til at absorbere vand.

Prisen for returforsendelse ved reklamation betales af os.

** Bemærk, at du ALDRIG skal lade din hund svømme i en Siccaro tørredragt, og du skal tage dragten af din hund, når den er i nærheden af vand, hvor den er i stand til at gå i. Begge disse scenarier udgør en drukningsrisiko for din hund.

Har du spørgsmål kan du henvende dig til os på support@siccaro.com. Så vil vi vende tilbage snarest muligt.