Sådan returnerer du

Ønsker du at bytte til en anden størrelse eller andet produkt, anbefaler vi, at du følger nedenstående returprocedure og køber det nye produkt fra vores hjemmeside. Vi sender dig en mail, når vi refunderer pengene fra dit første køb.

Sådan returnerer du:

Skriv de ønskede oplysninger på retursedlen:

 
Ordrenummer (påkrævet):_______________  Navn: ____________________________

Dato/underskrift: ____________________________________________________________

Vælg "Jeg returnerer min vare fordi det var forkert størrelse og jeg planlægger at købe et nyt produkt"

og send varen sammen med evt. gratis kampagneprodukter til denne adresse:

Dansk E-Logistik ApS

Att: Siccaro

Heeringvej 25

4690 Haslev

Det kan godt tage nogle dage fra du sender til vi har modtaget og registreret din pakke. Når vi modtager din pakke, sender vi pengene retur og sender dig en mail som kvittering. Hvis du har modtaget gratis produkter i forbindelse med købet, men ikke returneret dem sammen med de øvrige returprodukter, forbeholder vi os ret til at fratrække prisen for kampagnevarerne i det beløb vi refunderer.

Vær venligst opmærksom på at der kan gå nogle dage inden dine penge er tilbage på din konto, da bankerne ofte bruger nogle dage på at registrere det beløb, som vi refunderer.

Har du modtaget produktet som en gave og ønsker at bytte det, kan du kontakte support@siccaro.com for at høre nærmere om processen.

Download returseddel

Betaling

Siccaro accepterer MobilePay, Dankort / VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling trækkes ved forsendelse.

Alle beløb er i danske kroner.

Siccaro bruger et godkendt betalingssystem, som krypterer alle dine kreditkortdata ved hjælp af en SSL (Secure Socket Layer) -protokol. Det betyder, at ingen kan læse ​​dine oplysninger.

Levering

Tjek venligst Leveringsbetingelser

Garanti

Vi leverer 2 års garanti i henhold til almindelig lovgivning.

Vores garanti omfatter defekter i stof og / eller fremstilling.

Vores garanti omfatter IKKE slid, misbrug eller forkert vask.

Siccaro dækker returomkostninger i rimeligt omfang.

Returnering

Før returnering af varer skal du kontakte: E-mail: support@siccaro.com

Du skal dog selv betale returfragten. Man kan benytte sig af vores vedlagte returlabel.

Undtagelser ved køb på særlige outletmarkeder kan forekomme.

Det kan tage op til fem hverdage at behandle en anmodning om returnering og 30 dage før beløbet indsættes på din konto (typisk bliver en refundering behandlet inden for 10 dage).

Ved annullering skal du returnere varen i original emballage. Du kan bruge den vedlagte returlabel. Du er ansvarlig for evt. tab af produktværdi, der skyldes håndteringen af det, der er nødvendigt for at afgøre, om varen er egnet i størrelse og farve. Hvis produktet er testet på nogen anden måde end ovennævnte, vil vi betragte produktet som brugt, og du vil derfor kun modtage en del - eller ingen - af ​​det betalte beløb for produktet. Dette kan eksempelvis være, hvis produktet er blevet brugt på en våd hund. Test derfor størrelsen på hunden, før du tager produktet i brug.

Hvis varen er beskadiget ved ankomst til kunden, eller der er fejl på varen, så sendes den tilbage ved at anvende vores medsendte returlabel, og vi vil erstatte produktet i så fald at vi er enige med fejlen på produktet.

OBS: Vi modtager dog ikke returnering af fødevarer. Dette er af sundhedshensyn, da vi ikke kan sikre kvalitet og holdbarhed af varer, der allerede har været solgt og fragtet.

Påstand

Har du nogen klager over et produkt, der er købt i vores webshop, så kontakt support@siccaro.com.

Vi har 14 dages returpolitik. Du kan returnere med den begrundelse, at du ikke er tilfreds med den forventede ydelse af produktet i overensstemmelse med de produktfordele, som Siccaro annoncerer. Misbrug, uagtsomhed og forsætlig eller alvorlig skade på produktet garanterer ikke nogen refusion. Bemærk, at Siccaro-tekstiler fungerer fuldt ud efter første vask af tøjet eller det ydre stof, f.eks. FlexDog Mat. Vask det aldrig over 30 grader, da dette vil ødelægge tekstilfibrene, og således evnen til at absorbere vand.

Prisen for returforsendelse eller forsendelse betales af kunden. 

** Bemærk, at du ALDRIG skal lade din hund svømme i en Siccaro tørredragt, og du skal tage dragten af din hund, når den er i nærheden af ​​vand, hvor den er i stand til at gå i. Begge disse scenarier udgør en drukningsrisiko for din hund.

Har du spørgsmål kan du henvende dig til os på support@siccaro.com. Så vil vi vende tilbage snarest muligt.