Salgs- og returpolitik

Køb dine julegaver nu!

Vi har forlænget returretten frem til 11 Januar 2021.

Når du sender tilbage til os kan du bruge den vedlagte returlabel

Betaling

Siccaro accepterer MobilePay, Dankort / VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling trækkes inden forsendelse.

Alle beløb er i danske kroner.

Siccaro bruger et godkendt betalingssystem, som krypterer alle dine kreditkortdata ved hjælp af en SSL (Secure Socket Layer) -protokol. Det betyder, at ingen kan læse ​​dine oplysninger.

Levering

Tjek venligst Leveringsbetingelser

Garanti

Vi leverer 2 års garanti i henhold til almindelig lovgivning.

Vores garanti omfatter defekter i stof og / eller fremstilling.

Vores garanti omfatter IKKE slid, misbrug eller forkert vask.

Siccaro dækker returomkostninger i rimeligt omfang.

Før returnering af varer skal du kontakte: E-mail: support@siccaro.com

 

RETURADRESSE:

Att: Siccaro

Dansk e-Logistik APS

Heeringvej 25

4690 Haslev

Tlf: +45 93393525

Returret

Vi giver 14 dages returret for varer, der er købt i vores webshop, regnet fra den dag, du modtager din ordre. Du skal selv betale retur / forsendelsesomkostninger. Fortrydelse og annullering af ordre skal rapporteres inden for 14 dage efter køb, og returnering skal ske inden 14 dage efter modtagelse af varen.

Ønsker kunde at returnere varen, er det muligt at sende den retur imod at få en tilsvarende vare eller få pengene tilbagebetalt. Vi tager varen tilbage og giver refusion, hvis varen er ubrugt og i sin originale emballage. Du skal dog selv betale returfragten. Man kan benytte sig af vores vedlagte returlabel, som vil blive fratrukket returbeløbet.

Undtagelser ved køb på særlige outletmarkeder kan forekomme.

Det kan tage op til fem hverdage at behandle en anmodning om returnering og 30 dage før beløbet indsættes på din konto (typisk bliver en refundering behandlet inden for 10 dage).

Sådan gør du:

Informer om afbestillingen i en e-mail til support@siccaro.com. Du skal gøre det klart, at du vil annullere din ordre. Udfyld venligst fortrydelsesformularen og vedhæft den til din e-mail. Download fortrydelsesformular her (pdf).

Ved annullering skal du returnere varen i original emballage. Du kan bruge den vedlagte returlabel. Du er ansvarlig for evt. tab af produktværdi, der skyldes håndteringen af det, der er nødvendigt for at afgøre, om varen er egnet i størrelse og farve. Hvis produktet er testet på nogen anden måde end ovennævnte, vil vi betragte produktet som brugt, og du vil derfor kun modtage en del - eller ingen - af ​​det betalte beløb for produktet. Dette kan eksempelvis være, hvis produktet er blevet brugt på en våd hund. Test derfor størrelsen på hunden, før du tager produktet i brug.

Hvis varen er beskadiget ved ankomst til kunden, eller der er fejl på varen, så sendes den tilbage ved at anvende vores medsendte returlabel, og vi vil erstatte produktet i så fald at vi er enige med fejlen på produktet.

Påstand

Har du nogen klager over et produkt, der er købt i vores webshop, så kontakt support@siccaro.com.

Vi har 14 dages returpolitik. Du kan returnere med den begrundelse, at du ikke er tilfreds med den forventede ydelse af produktet i overensstemmelse med de produktfordele, som Siccaro annoncerer. Misbrug, uagtsomhed og forsætlig eller alvorlig skade på produktet garanterer ikke nogen refusion. Bemærk, at Siccaro-tekstiler fungerer fuldt ud efter første vask af tøjet eller det ydre stof, f.eks. FlexDog Mat. Vask det aldrig over 30 grader, da dette vil ødelægge tekstilfibrene, og således evnen til at absorbere vand.

Prisen for returforsendelse eller forsendelse betales af kunden. 

** Bemærk, at du ALDRIG skal lade din hund svømme i en Siccaro tørredragt, og du skal tage dragten af din hund, når den er i nærheden af ​​vand, hvor den er i stand til at gå i. Begge disse scenarier udgør en drukningsrisiko for din hund.

Har du spørgsmål kan du henvende dig til os på support@siccaro.com. Så vil vi vende tilbage snarest muligt.