Salgs- og returpolitik

Betaling

Siccaro accepterer Dankort / VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling trækkes tilbage inden forsendelse.

Alle beløb er i danske kroner.

Siccaro bruger en godkendt betalingsserver, som krypterer alle dine kreditkortdata ved hjælp af SSL (Secure Socket Layer) -protokol. Det betyder, at ingen kan læse nogen af ​​dine oplysninger.

Levering

Tjek venligst Leveringsbetingelser

Garanti

Vi leverer 2 års garanti i henhold til almindelig salgslovgivning.

Vores garanti tæller for defekter i stof og / eller fremstilling.

Vores garanti giver IKKE slid, misbrug eller forkert vask.

Siccaro dækker returomkostninger i rimeligt omfang.

Før returnering af varer skal du kontakte:

RETURADRESSE:

Att.Siccaro

Dansk e-Logistik APS

Heeringvej 25

4690 Haslev

Tlf: +45 93393525

E-mail: info@siccaro.com

Afbestilling

Vi giver 14 dages returret for varer, der er købt i vores webshop, regnet fra den dag, du modtager din ordre. Retur / forsendelsesomkostninger er for din egen regning. Afbestilling skal rapporteres inden for 14 dage efter køb, og returnering skal ske inden 14 dage efter aflysning. Annoncér annulleringen i en e-mail til info@siccaro.com. Du skal gøre det klart, at du vil annullere din ordre. Udfyld venligst udtrædelsesformularen og vedhæft den til din e-mail. Download udtrædelsesformular her (pdf) objekt krav Ved afbestilling skal du returnere varen i original emballage. Du er ansvarlig for evt. tab af produktværdi, der skyldes håndteringen af det, der er nødvendigt for at afgøre, om varen er egnet i størrelse og farve. Hvis produktet, er testet på nogen anden måde end ovennævnte, vil vi betragte produktet som brugt, og du vil derfor kun modtage en del af eller ingen af ​​det betalte beløb for produktet.


I tilfælde af at du ikke er tilfreds med varen tager vi den tilbage og giver en refusion, hvis varen er ubrugt og i sin originale emballage. Kunde snak dog selv betale returfragten. Man kan benytte sig af vores returlabel, som vil blive fratrukket retur beløbet.


Hvis varen er beskadiget ved ankomst til kunden, eller der er fejl på varen, så sendes den tilbage ved at anvende vores medsendte returlabel, og vi vil erstatte produktet i så fald at vi er enige med fejlen på produktet.


Ved varer over 800 kr er der gratis fragt. Der vedlægges en returlabel som kan anvendes ved forkert størrelse, men vi gør opmærksom på, at vi kun bytter varer som er ubrugte og i original emballage. Udgiften på returlabelen samt den nye fragtpris på fordsendelsen af den ombyttede vare, tilfalder kunden og skal betales før varen modtages.

Påstand

Har du nogen klager over et produkt, der er købt i vores webshop, så kontakt info@siccaro.com vi har 14 dages returpolitik

Returnering sker med den begrundelse, at du ikke er tilfreds med den forventede ydelse af produktet i overensstemmelse med de produktfordele, som Siccaro annoncerer. Misbrug, uagtsomhed og forsætlig eller alvorlig skade på produktet garanterer ikke nogen refusion. Bemærk, at Siccaro-tekstiler fungerer fuldt ud efter første vask af tøjet eller det ydre stof, f.eks. FlexDog Mat. Vask det aldrig over 30 grader, da dette vil ødelægge tekstilfibrene, og således evnen til at absorbere vand.

Prisen for returforsendelse eller forsendelse betales af kunden. 

** Bemærk, at du ALDRIG skal lade din hund svømme i en WetDog eller WetDog Hunter, og du skal fjerne, når din hund er i nærheden af ​​vandmasser, hvor de er i stand til at gå ind. Begge disse scenarier udgør en drukningsrisiko for din hund.