Konkurrencer

1000 kr gavekort giveaway på nyhedsbrevet

Konkurrencen gælder for alle medlemmer af nyhedsbrevet, der indenfor den seneste måned har åbnet mindst én mail fra os.

Præmiens værdi er 1000 kr.

Der udloddes 1 gavekort om måneden og vinderen findes ved tilfældig lodtrækning. Man kan dog max vinde én gang pr. år.

Vinderen trækkes den sidste dag i måneden og bliver kontaktet direkte på den oplyste mail. Vinderen bliver offentliggjort i det efterfølgende nyhedsbrev.

Vinderen får gavekortet tilsendt på mail og det skal benyttes inden for et år.

Månedens hund på Facebook 2021

Konkurrencen gælder for alle, der på månedens Facebookopslag poster en kommentar med et billede af deres hund i en Siccaro tørredragt. Hver måned er en ny hundrace i fokus og deltageren er derfor begrænset af, om deres hund passer til den pågældende måneds konkurrence. Der vil dog være en måned med mulighed for deltagelse af alle typer hunde.

Præmien er valgfri mellem enten et EasyDry håndklædet og et par DryGloves. Værdien er 269 kr for EasyDry håndklædet eller 249 kr for DryGloves.

Vinderen af konkurrencen er den, som kommenterer med det bedste billede. Dette bedømmes rent subjektivt af os.

Vinderen trækkes hen imod slutningen af hver måned, og bliver kontaktet direkte på Facebook. Vinderbilledet bliver postet på Siccaros danske Facebookside, samt internationale Instagramprofil.

Gevinsten sendes direkte til vinderen.

Ved deltagelse i konkurrencen giver deltageren Siccaro lov til at benytte deres billede til markedsføringsformål, medmindre de angiver i deres kommentar på opslaget, at de ikke ønsker dette. Dette vil dog ikke mindske vinderchancerne.