Konkurrencer

1000 kr gavekort giveaway på nyhedsbrevet

Konkurrencen gælder for alle medlemmer af nyhedsbrevet, der indenfor den seneste måned har åbnet mindst én mail fra os.

Præmiens værdi er 1000 kr.

Der udloddes 1 gavekort om måneden og vinderen findes ved tilfældig lodtrækning. Man kan dog max vinde én gang pr. år.

Vinderen trækkes omkring den sidste dag i måneden og bliver kontaktet direkte på den oplyste mail. Vinderen bliver offentliggjort i det efterfølgende nyhedsbrev.

Vinderen får gavekortet tilsendt på mail og det skal benyttes inden for to år.

Månedens hund på Facebook 2022

Konkurrencen gælder for alle, der på månedens Facebookopslag poster en kommentar med et billede af deres hund, som passer til månedens tema. Hver måned er et nyt tema i fokus, og deltageren er derfor begrænset af, om de har et billede af deres hund, som passer til den pågældende måneds tema. Det vil dog være meget brede og nemme temaer såsom 'våd hund', 'sjovt hundebillede' eller 'ferie med hund'.

Præmien er valgfri mellem enten et EasyDry håndklædet og et par DryGloves. Værdien er 269 kr for EasyDry håndklædet eller 249 kr for DryGloves.

Vinderen af konkurrencen er den, som kommenterer med det bedste billede. Dette bedømmes rent subjektivt af os.

Vinderen trækkes hen imod slutningen af hver måned, og bliver kontaktet direkte på Facebook. Vinderbilledet bliver postet på Siccaros danske Facebookside, samt internationale Instagramprofil.

Gevinsten sendes direkte til vinderen.

Ved deltagelse i konkurrencen giver deltageren Siccaro lov til at benytte deres billede, tekst og identitet (navn) til markedsføringsformål så som at udgive, dele, distribuere, gengive og redigere i deres indhold til brug på vores hjemmeside, sociale medier og mails uden begrænsninger i tid eller omfang. Undtaget er kun de, som før trækningen af vinderen, angiver i deres kommentar på opslaget, at de ikke ønsker dette. Dette vil dog ikke mindske vinderchancerne.

Fremtidige konkurrencer

Ved deltagelse i vores konkurrencer enten via sociale medier, hjemmeside eller nyhedsbrev giver deltageren Siccaro lov til at benytte deres billede, video, tekst og identitet (navn) til markedsføringsformål så som at udgive, dele, distribuere, gengive og redigere i deres indhold til brug på vores hjemmeside, sociale medier og mails uden begrænsninger i tid eller omfang.