Fortrolighedspolitik

Denne fortrolighedspolitik beskriver fortrolighedspraksis for www.siccaro.dk

Her hos Siccaro ApS (Siccaro) respekterer og tager vi vores spørgsmål om dit privatliv meget alvorligt og er forpligtet til at beskytte dit privatliv online. Den følgende privatlivsmeddelelse er en beskrivelse af, hvilke foranstaltninger vi træffer for at beskytte dine data og privatliv. Med henblik på GDPR er Siccaro datakontrolløren, og enhver yderligere omtale af 'Siccaro', 'Siccaro-webstedet', 'vi', 'os' eller 'vores' henviser til virksomheden Siccaro ApS og vores hjemmeside.

Ved at bruge Siccaro-webstedet accepterer du indsamling og brug af information i henhold til denne meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger. Vi vil tilpasse og ændre denne politik fra tid til anden. Denne fortrolighedspolitik blev sidst opdateret den 30. maj 2019.

 

Du kan kontakte os for yderligere information, for at slette eller se en kopi af de data, vi har om dig, på følgende måder:

E-mail: info@siccaro.com
Adresse: Ingemannsvej 15a, 4180 Sorø Danmark

Meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger, vi vil underrette dig om følgende:

     
 • Hvornår og hvorfor indsamler vi data?
 • Hvad gør vi med dine oplysninger?
 • Dine rettigheder til at kontrollere oplysninger.
 • Der findes sikkerhedsprocedurer for at beskytte misbrug af dine oplysninger.
 • Når du foretager en registrering.
 • Når du afgiver en ordre.
 • Hvem deler vi information med.
 • Hvis du bruger et link på vores hjemmeside.
 • Børns sikkerhed
 • Kontakt

1. Hvornår og hvorfor indsamler vi data?

Vi er de eneste ejere af de oplysninger, der er indsamlet på dette websted. Vi har kun adgang til / indsamle information, som du frivilligt giver os via e-mail eller anden direkte kontakt fra dig.

Vi kan indsamle og behandle med din udtrykkelige tilladelse følgende oplysninger:

 • Oplysninger (såsom dit navn, e-mail-adresse, postadresse og telefonnummer), som du giver, når du køber produkt (er), udfylder formularer på vores websted, herunder hvis du registrerer dig som bruger, uploader eller sender noget materiale via webstedet, som en kontaktforespørgselsformular eller chatfunktion, anmode om oplysninger eller deltage i enhver konkurrence eller markedsføring, vi måtte sponsorere.
 • Hvis du vælger at oprette en konto, som du logger på, samler vi dine login-og adgangskodedetaljer;
 • Information om eventuelle transaktioner foretaget af dig, når du bruger Siccaro-webstedet;
 • Enhver meddelelse, du sender til os, for eksempel for at rapportere et problem eller for at indsende forespørgsler, bekymringer eller kommentarer vedrørende Siccaro-webstedet eller dets indhold;
 • eller information fra konkurrencer eller undersøgelser, som vi fra tid til anden kan køre på webstedet eller oplysninger, der videregives til os af dig til forskningsformål, hvis du vælger at reagere på eller deltage i dem.

Du er ikke forpligtet til at give sådanne oplysninger. Hvis du imidlertid vælger at tilbageholde efterspurgt information, kan vi muligvis ikke give dig visse tjenester.

Når du besøger Siccaro-webstedet, kan vi automatisk indsamle yderligere oplysninger om dig, såsom hviken type internetbrowser, du bruger, ethvert websted, hvorfra du er kommet til vores site og din IP-adresse (den unikke adresse, der identificerer din computer på internet), som automatisk genkendes af vores webserver. Du kan ikke identificeres ud fra disse oplysninger, og de bruges kun til at hjælpe os med at levere en effektiv service på Siccaro-webstedet og til at indsamle brede demografiske oplysninger til samlet brug.

Vi kan fra tid til anden køre henvisningsprogrammer eller lignende initiativer, såsom et "Del med en ven" -program, der inviterer dig til at give os kontaktoplysningerne om en, der er kendt for dig, som måske finder vores produkter eller tjenester at være af interesse. Vi bruger kun disse kontaktoplysninger til formålet med det relevante initiativ (og ikke til generelle markedsføringsformål). Når du giver os deres e-mail-oplysninger, bruger vi kun disse med det formål at videresende den e-mail / information, du ønsker at sende dem, og intet andet. Vi forbeholder os ret til at identificere dig som den person, der har henvist til i den meddelelse, der sendes til dem.

2. Hvad gør vi med dine oplysninger?

Når du foretager et køb, kræver vi, at du angiver særlige personlige oplysninger, såsom dine kreditkortoplysninger og din faktureringsadresse med det formål at udføre din ordre. Vi bruger kun disse oplysninger til at administrere din ordre eller til at hjælpe din brug af webstedet. Vi har også brug for din adresse for at kunne sende din levering.

Alle data, som du har givet eller tilladt os adgang til, bruges til:

 • Giver os mulighed for at behandle dine ordrer og give dig de tjenester og oplysninger, der tilbydes via Siccaro-webstedet, og som du anmoder om;
 • At kommunikere og svare på dine e-mail-anmodninger via vores hjemmeside eller via vores chat-funktion;
 • administrere din brugerkonto hos os;
 • verificere og udføre finansielle transaktioner i relation til betalinger, du foretager online;
 • revision af download af data fra vores hjemmeside
 • forbedre layoutet og / eller indholdet på siderne på webstedet og tilpasse dem til brugere;
 • identificere besøgende på webstedet
 • undersøge vores brugers demografi og sporing af salgsdata;
 • sender dig oplysninger, som vi synes, du kan finde nyttige, eller som du har anmodet om fra os, herunder oplysninger om vores produkter og tjenester eller potentielle inddrivelser af indkøbskurven, forudsat at du har angivet, at du ikke gør indsigelse mod at blive kontaktet til disse formål;

Du kan bede os om ikke at kontakte dig med oplysninger om vores produkter og tjenester, enten på det tidspunkt, sådan information indsamles på webstedet (ved at tjekke eller fjerne markeringen (som anført) det relevante felt), eller hvor du ikke ønsker os at fortsætte med at bruge dine oplysninger på denne måde ved at følge afmeldingsinstruktionerne for enhver meddelelse, der er sendt til dig. Du kan også når som helst udøve retten ved at kontakte os ved hjælp af detaljerne i starten af ​​denne privatlivspolitik. Alle data, som ikke længere er nødvendige eller kræves, slettes, som lovligt krævet, med jævne mellemrum.

Fra tid til anden samarbejder vi med eksterne virksomheder og afholder konkurrencer i samarbejde med dem, hvorved du accepterer at give dem og os din e-mail-adresse, så vi kan e-maile dig til markedsføringsformål. Vi påtager os intet ansvar for dine data, når du har accepteret at give dem til andre parter på trods af, at vi samarbejder med disse virksomheder om markedsføringsaktiviteter såsom konkurrencer. Hvis du ønsker at blive afmeldt eller få dine data fjernet fra andre virksomheds databaser, skal du kontakte dem direkte.

3. Dine rettigheder til at kontrollere dine oplysninger

Du kan til enhver tid gøre følgende ved at kontakte os via følgende midler:

E-mail: info@siccaro.com

Adresse: Industrivej 6, 4241 Vemmelev, Danmark

 • Se hvilke data, vi har om dig, hvis nogen.
 • Ændre / korriger alle data, vi har om dig.
 • Få os til at slette alle eller alle data, vi har om dig.
 • Udtryk enhver bekymring, du har om vores brug af dine data.

4. Sikkerhed

Vi tager forholdsregler for at beskytte dine oplysninger. Når du sender følsomme oplysninger via webstedet, er dine oplysninger beskyttet både online og offline. Uanset hvor vi indsamler følsomme oplysninger, krypteres disse oplysninger og overføres til os på en sikker måde. Du kan bekræfte dette ved at lede efter et lukket låseikon i bunden af ​​din webbrowser eller kigge efter "https" i begyndelsen af ​​webadressens adresse.

Mens vi bruger kryptering til at beskytte følsomme oplysninger, der transmitteres online, arbejder vi også for at beskytte dine oplysninger offline. Kun ansatte, der har brug for oplysningerne for at udføre et specifikt job (for eksempel fakturering eller kundeservice), får adgang til personligt identificerbare oplysninger. Computere / servere, hvor vi gemmer personligt identificerbare oplysninger, opbevares på sikre servere.

Oplysninger, du har indsendt, kan overføres af os til samarbejdspartnere og / eller til den tredjeparter, der er nævnt under de omstændigheder, der er beskrevet nedenfor (se Deling af oplysninger), som kan være beliggende uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) og kan behandles af personale, der opererer uden for EØS. De berørte lande har muligvis ikke lignende databeskyttelseslove som EØS. Når vi overfører dine oplysninger, tager vi alle forholdsregler for at sikre, at dine rettigheder til beskyttelse af personlige oplysninger fortsat er beskyttet i henhold til reglerne beskrevet i GDPR. Ved at indsende information via Siccaro-siden accepterer du denne opbevaring, behandling og / eller overførsel.

5. Registrering

For at bruge visse områder på dette websted skal en bruger først udfylde registreringsformularen. Under registrering kræves det, at en bruger skal give visse oplysninger (markeret med en *). Denne information bruges til at kontakte dig om produkterne / tjenesterne på vores websted, hvor du har udtrykt interesse, og viser også en historie med ordrer, der er placeret og aktive ordretransaktioner. Operatøren påtager sig intet ansvar for din adgangskode.

6. Ordrer

Vi anmoder om oplysninger fra dig på vores ordreformular. For at købe fra os skal du give kontaktoplysninger, leveringsoplysninger og økonomiske oplysninger. Disse oplysninger bruges til faktureringsformål til at udfylde og levere dine ordrer. Hvis vi har problemer med at behandle en ordre eller levere dine varer, bruger vi disse oplysninger til at kontakte dig.

Data, der indtastes under ordrens behandling af kunden, inkluderer:

 • Fornavn efternavn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • Email adresse
De data, der er nødvendige til levering eller ordrebehandling, videregives til tredje tjenesteudbydere, såsom leveringsoplysninger. Vi bruger flere fragtfirmaer som leverandør og dine oplysninger overføres til dem på en sikker måde. Da lagring af dine data ikke længere er påkrævet eller krævet i lov, vil de blive slettet.

7. Deling af oplysninger

Vi kan muligvis afsløre samlede statistikker om besøgende på Siccaro-websteder, kunder og salg i orden.