Privatlivspolitik

Siccaros privatlivspolitik – senest opdateret 07.05.2020

 

Dataansvarlig/hvem står bag Siccaro/kontakt

Siccaro

v/ Marschall Invenco ApS

Ingemannsvej 15A

4180 Sorø

 

CVR-nr. 29917817

Tlf.: +45 93 39 35 25

 

Web: www.Siccaro.dk

E-mail: info@Siccaro.com

 

Definitioner

Ved Siccaro forstås Marschall Invenco ApS. Ved kunde forstås enhver, der benytter Siccaros hjemmeside og/eller services.

 

  1. Generelt

Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, alder, køn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Som hovedregel kan du tilgå hjemmesiden uden at fortælle os, hvem du er eller give personlige oplysninger om dig selv. Siccaro har dog brug for visse personoplysninger for at kunne handle med dig og levere nyheder og andre tjenester til dig. Virksomheden indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige.

 

  1. Denne type personoplysninger har vi brug for

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os for at sende varen afsted til dig:
Navn, adresse, telefonnummer og mailadresse. 

Siccaro indsamler ikke personhenførbare oplysninger om dig fra tredjemand og opbevarer ikke informationer om betalingsmidler, fx kortnumre på betalingskort, bankkontonumre eller lignende.

De personoplysninger, som vi har om vores kunder bliver udelukkende brugt af medarbejdere eller underleverandører, herunder kundeservice, pakkeri og transportører med henblik på at udføre den service som kunden har bestilt og at kunne hjælpe kunder med spørgsmål om levering, produkter mv. Siccaro har retningslinjer for hvem der har adgang til disse.

 

  1. Retten til at trække dit samtykke tilbage

Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte Siccaro. Kontaktdata fremgår under: ”hvem står bag Siccaro/ kontakt”.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af Siccaros behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke op til tidspunktet fra tilbagetrækningen.

 

  1. Behandling af personoplysninger

De personoplysninger, som du skal give i forbindelse med Siccaros serviceydelser, vil fremgå dér, hvor Siccaro indsamler oplysningerne. Siccaro kan også indsamle personoplysninger om dig i forbindelse med telefonsamtaler, mails, chats og SMS med dig.

Hvis du ikke vil afgive de personoplysninger, som Siccaro beder om, vil det have den konsekvens, at Siccaro ikke kan levere de serviceydelser til dig, som du efterspørger, og at Siccaro ikke kan gennemføre dine forespørgsler mv. Vi efterstræber altid kun at indsamle de oplysninger, som er relevante for at behandle din forespørgsel. Siccaro indsamler og behandler kun de personoplysninger, som du afgiver i forbindelse med brugen af én af Siccaros forskellige services.

Siccaro indsamler ikke personoplysninger om dig fra tredjeparter. Siccaro kan tilbyde dig information om relevante produkter, hvis du har givet samtykke til, at Siccaro må sende dig meddelelser herom. For at optimere brugen af Siccaros cookies samt tredjepartscookies til målrettet markedsføring, benytter Siccaro databehandlere. Siccaros databehandlere sikrer, at al lovgivning vedr. behandling af persondata overholdes. Siccaro foretager en årlig kontrol for at sikre dette. Der kan læses mere om Siccaros cookies til markedsføring i Siccaros Cookiepolitik.

 

  1. Hvem modtager dine oplysninger?

Siccaro videregiver kun dine personoplysninger til Siccaros samarbejdspartnere. Videregivelsen sker udelukkende med henblik på at kunne levere Siccaros services til dig.

Liste over hvem vi deler oplysninger med:
Shopify
E-Conomic
IEX (integration for e-conomic)
RackBeat
Dansk-E-Logistik (vores varehus)
Tawk.to (support chat)
Sendinblue (email nyhedsbrev)
GLS
PostNord

 

  1. Hvor lagres dine personoplysninger?

Dine personoplysninger lagres på servere placeret inden for EU. Nogle af personoplysningerne administreres af tredjemand (databehandler), som opbevarer eller behandler personoplysninger på vegne af Siccaro. Siccaro benytter kun databehandlere, som overholder Siccaros Privatlivspolitik samt den til enhver tid gældende lovgivning om beskyttelse af persondata.

Siccaro lagrer kun personoplysninger om dig, så længe det findes nødvendigt i forhold til det oplyste formål. Personoplysningerne slettes eller anonymiseres løbende efterhånden, som de formål, hvortil de blev indsamlet, afsluttes.

Har du oprettet dig som kunde slettes dine personoplysninger efter 3 år som inaktiv kunde. Ved inaktiv brug orienteres du om sletningen med e-mail efter 2 år og 9 måneder samt 2 år og 11 måneder. Sender du e-mails til Siccaro, så bliver de slettet efter en måned. Siccaro sletter afsendte e-mails til dig efter 5 år.

 

Chats med Siccaro

Siccaros chatserver er lokaliseret i USA. Vi opfordrer til, at du ikke leverer personoplysninger via chat, men at chatten benyttes til spørgsmål. Oplyser du personoplysninger via chat, sker dette på dit eget ansvar.

 

Nyhedsbreve (markedsføring)

Har du har afgivet et samtykke til at modtage Siccaros nyhedsbreve (markedsføring), så gemmes de personoplysninger, som du har afgivet i forbindelse med dit samtykke, indtil du afmelder nyhedsbrevet. Såfremt din mailkonto ophører med at eksistere, og Siccaro får denne oplysning, slettes din profil af Siccaro.

 

  1. Hvordan beskytter Siccaro dine personoplysninger?

Siccaro sikrer at træffe de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab i overensstemmelse med den til enhver tid gældende databeskyttelseslovgivning. Siccaro opbevarer personoplysninger på Siccaros egen eller en af Siccaros samarbejdspartneres sikre servere.

 

  1. Adgang til personoplysninger/ dataportabilitet

Du kan til enhver tid få indsigt i de personoplysninger, som Siccaro har registreret om dig ved at kontakte Siccaro. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, skal du skrive til Siccaro. Kontaktdata fremgår øverst i dette vilkårssæt af ”hvem står bag Siccaro/kontakt”. Du kan blive bedt om at dokumentere, at du er den, du giver dig ud for at være.

Siccaro kan opkræve et mindre administrationsgebyr til dækning af omkostninger forbundet med anmodningen. Du har ret til at modtage de personoplysninger, du selv har afgivet, i et almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én datatansvarlig til en anden uden unødig forsinkelse. Behandling af personoplysninger, der sker manuelt, er ikke omfattet af denne ret.Yderligere kan du til enhver tid få urigtige oplysninger om dig rettet eller slettet.

 

  1. Retten til sletning (retten til at blive glemt)

I særlige tilfælde har du ret til at få visse dele af dine personoplysninger slettet af Siccaro, f.eks. hvis dine personoplysninger ikke længere er nødvendige til de formål, hvortil de blev indsamlet eller på anden vis behandlet. I det omfang en fortsat behandling af dine personoplysninger er nødvendig, f.eks. for at Siccaro kan overholde vores retslige forpligtelser eller for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende Privatlivspolitik eller forsvares, er Siccaro ikke forpligtet til at slette dine personoplysninger.

 

  1. Kontakt Siccaro

Har du spørgsmål eller kommentarer til Siccaros Privatlivspolitik, eller til hvordan Siccaro indsamler og behandler dine personoplysninger mv. er du velkommen til at rette henvendelse til Siccaro. Kontaktdata fremgår øverst i dette vilkårssæt af ”hvem står bag Siccaro/kontakt”.

 

  1. Cookies

Siccaro bruger cookies til at give dig den bedste personlige oplevelse. Siccaro bruger også cookies til markedsføring og trafikmåling, så Siccaro kan optimere Siccaros hjemmesides indhold. Siccaros Cookiepolitik ses på Siccaros hjemmeside.

 

  1. Klagemuligheder

Du kan klage til Datatilsynet over Siccaros behandling af dine oplysninger, hvis du mener, at behandlingen er i strid med databeskyttelsesforordningen.

 

  1. Opdatering af Siccaros Privatlivspolitik

Siccaro er forpligtet til at overholde de grundlæggende principper om beskyttelse af personoplysninger og databeskyttelse. Siccaro gennemgår derfor regelmæssigt Siccaros Privatlivspolitik for at holde den opdateret og i overensstemmelse med gældende principper og lovgivning. Siccaros Privatlivspolitik kan ændres uden varsel. Siccaros Privatlivspolitik findes på Siccaros hjemmeside.