Siccaro introducerer FlexDog MINI – den perfekte hundemåtte til bilen, kontoret eller ferien

photo: @cutecosmo_thecavalier

 

Vores FlexDog tørremåtte er gået på skrump med den nye minimodel. Minimåtten er 70x55 cm, hvilket er halvt så stor som den normale måtte – eller sagt på en anden måde, så er minimåtten samme størrelse som den normale måtte, når den er foldet sammen.

Det har været et ønske fra vores kunder, at FlexDog tørremåtten kunne fås i en mindre variant. Så passer den nemlig perfekt i hundeburet i bilen uden at skulle foldes og er mere praktisk at have med på ferie eller på kontoret, hvis man har hunden med på arbejde.

 

Har du hunden med på arbejde?

Her under corona har kulturen på mange arbejdspladser været under forandring. Medarbejdere har fået mere frihed under ansvar med hjemmearbejde, hvor de selv styrer deres tid og har mere fleksibilitet i hverdagen.

Det betyder, at mange hundeejere arbejder der, hvor hunden også er. Eller at de i fremtiden måske endda tager hunden med på arbejde. Og hvorfor ikke? Hunde kan styrke sammenholdet på arbejdspladsen, mindske stress og gøre dagen mindre hektisk for både hund og ejer, da hunden regelmæssigt kan komme ud og tisse af. Men når man tager hunden med på arbejde, bør man også sørge for at gøre det til et behageligt besøg, eksempelvis med et godt tæppe, yndlingslegetøjet og en håndfuld lækre godbidder.

Med vores FlexDog måtte er du sikker på, at hunden ligger trygt og godt ude som hjemme. Læs vores 6 tips til når du har hunden med på arbejde her.

 

 Cavalier hund ligger på en sort Siccaro FlexDog mini tørremåtte

 

Til køreturen og med på ferien

FlexDog tørremåtten er også flittigt brugt bag i bilen som et hundetæppe, der både skåner bilen mod vand og skidt og sikrer hunden et behageligt underlag på køreturen. Vores FlexDog hundemåtte er lavet med en stødabsorberende indre kerne, så hunden kan ligge komfortabelt selv under en bumlende tur.

Skal hunden med på ferie? Så skal der pakkes ekstra ned i kufferten. Hunden skal have både mad– og vandskål med, masser af godbidder, snor eller sele og selvfølgelig favorit legetøjet og et godt tæppe til at ligge og sove på. Her gør Mini FlexDog måtten livet lidt nemmere, da den knap fylder så meget, som den store model, men stadig har samme exceptionelle tørreevne og komfortabelt design.

Hvis du mangler flere råd til ferien med hund, så kan du læse videre her.

Shop now