Sådan fungerer de nye størrelser

photo: Sanne Ammitzbøll 

Vi er altid opmærksomme og lydhøre overfor jeres feedback. Derfor har vi også længe arbejdet på at forbedre vores størrelser til fordel for alle jer med mindre hunde, og hunde som falder imellem to størrelser i vores tidligere størrelsessystem.


Vi forstår nemlig godt, at det kan være virkelig træls at skulle vælge mellem et dækken, der ikke dækker nok og et, hunden nærmest kan snuble i.
 
Vi kan derfor nu præsentere et helt nyt størrelsessystem, som introducerer tre nye halve størrelser. Disse 3 størrelser er de første, vi kommer ud med. Senere på året lanceres resten af størrelserne.
 
I stedet for at bruge bogstaver (S, M, L etc.) så består det nye system af tal.

Størrelserne fungerer således:

Størrelsesskema til Smart og Solution tørredragter

Ryglængder

22 - 27cm
27 - 35cm
35 - 40cm
40 - 45cm
45 - 50cm
50 - 55cm
55 - 60cm
60 - 65cm
65 - 75cm
75 - 85cm

Størrelser

20
30
35
40
45
50
55
60
70
80

 

Det betyder, at str. 35, 45 og 55 er de nye halve størrelser, som passer til hunde, der før faldt mellem S og M, M og L og L og XL.

Se Lissen demonstrere, hvordan du bedst måler din hund og hvordan du bruger det nye skema til at finde den rette størrelse af Smart tørredragt

 

Hvorfor lave helt nye størrelser?

Vi valgte at skabe et helt nyt system for størrelserne på de nye tørredragter, da flere af vores kunder ønskede halve størrelser, som lå imellem de tilgængelige størrelser. Og derudover for at gøre tabellen lettere at gennemskue med intervaller på 5 eller 10 centimeter.

Det er dog stadig godt at huske på, at vores tørredækkener krymper en smule i vask. Så vælg hellere en lidt for stor end en for lille.

Størrelserne på SupremePro, Spirit og Splash ændres ikke, MEN den nye optimerede udgave af Spirit – Spirit 2.0 – kommer til at følge de nye størrelser. Det samme vil andre nye modeller i fremtiden.

Shop now