Derfor er en tørredragt god for dig og din hund

Drying a cavalier king charles spaniel with a Siccaro drying coat

1.Siccaro tørredragten er god både din hund og dig selv

Lad en Siccaro tørredragt gøre arbejdet for dig, og få en tør og varm hund hurtigere end hvis du selv tørrer hunden med et håndklæde. Samtidig bliver atmosfæren i bilen eller boligen mere behagelig, da tørredragtens antibakterielle materialer mindsker lugten af ’våd hund’.

Springer spaniel on sofa wearing a drying coat

2. En ’hurtigtørrende’ hund er godt for hunden, boligen og bilen

Du gør både hunden og dig selv en tjeneste ved at tørre hunden når den har været i vand eller ude at gå i regnvejr. Det er ikke sundt for en hund at være våd og kold i længere tid. Derfor skal den tørres hurtigt. De fleste hundeejere foretrækker også at hunden er tør, når den skal ind i bilen eller boligen efter en tur i det våde element.

Amelia the cavalier At a cafe with Siccaro drying coat

3. Et håndklæde skal vaskes efter brug – det skal Siccaro tørredragten ikke

Hundeejere har i mange år benyttet et håndklæde til at tørre hunden. Problemerne med dette er, at man ofte får brug for flere håndklæder og at de kommer til at lugte og derfor skal vaskes bagefter.

Smelling a dachsund in Splash drying coat

4. Et håndklæde lugter efter brug – det gør Siccaro tørredragten ikke

Det kan være en større gevinst for hundeejere – og miljøet – at bruge en Siccaro tørredragt, som suger vandet ud af pelsen og som ikke behøver at blive vasket bagefter på grund af de antibakterielle egenskaber, som materialet i dragten indeholder.

Working spaniel drying at the back of the car between training sessions

5. Siccaro tørredragten tørrer en hund hurtigere end den selv kan

Selvom hunden ryster den våde pels for at få de våde dråber af sig, så gør det den ikke helt tør og den kan derfor blive kold hurtig. Det er ikke godt for en hund at være kold i en længere periode, især fordi dens led hurtigere kan få tendens til gigt. Derfor holder en hund generelt længere, hvis man sørger for at få dens krop og pels tør, når den har været kold og våd.

Shop Siccaros tørredragter

Shop now