Derfor er en tørredragt ikke ‘bare’ hundetøj

Når vi mennesker tager en badekåbe på, er det til selvforkælelse, til de hyggelige morgenstunder, til lige efter badet eller på vej hjem fra en morgendukkert ved strand eller sø. Et tørredækken til hunden kan måske til forveksling ligne en badekåbe, en hundebadekåbe om man vil, men vores tørredækkener er langt mere funktionelle end det. Nogle hunde nyder at have tørredragten på, som var det en badekåbe til hunden. De bliver søvnige og putter sig, alt imens de ligger og tørrer. Men tørredækkenet er skabt til at tørre hunden hurtigt og effektiv, mere end det er udviklet som tøj til hunden eller accessories til hunden.

Undgå en frysende hund

Nogle hunde fryser rigtig nemt. Det kan være, fordi de er små hunde eller fordi de har kort pels og dermed let kommer til at fryse i de kolde måneder. Her kan et tørredækken hjælpe på varmen. Men udover at varme som en hundebadekåbe eller hundejakke ville, så tørres hundens pels samtidig effektivt og hurtigt med et hundetørredækken på. Vores Spirit model har tilmed et lidt mere vindtæt ydre lag end de andre tørredragter og er derfor ganske god til hunde, som er meget udendørs.

Lad hunden have det sjovt

Mange hunde elsker vand og tøver ikke med at hoppe i bølgen blå, når turen går til stranden. Men selv de hunde, som ikke ligefrem kan kaldes for vandhunde, skal af og til i bad eller bliver våde under en gåtur i regnvejret. Derfor kan alle hunde have glæde af en tørredragt. I stedet for at blive gennet ud i kurven, bryggerset eller gangen, så lad hunden komme med ind og tørre i dit hyggelige selskab. Med en tørredragt til hunden bliver regnvejrsgåture og svømmeture kun mere sjove. Måske I endda kan matche – dig med badekåben og hunden med tørredragten!

 Hund i Siccaro Splash tørredækken der sidder med sin ejer i matchende badekåbe

 

Undgå lugt af våd hund

Du sparer også dig selv for en masse gnubberi med håndklæder, som efterfølgende lugter af våd hund og bare hober sig op til mere vasketøj. Siccaro tørredækkenerne er nemlig udviklet med bambusviskose, som med sine antibakterielle egenskaber mindsker lugten af våd hund kraftigt. Du får dermed en lettere hverdag, når du blot kan putte en tørredragt på hunden og lade den tørre af sig selv. Den effekt får du heller ikke med billigere alternativer til hunde tørredækkener.

Våd hund, der ryster sig lige op i sin ejers ansigt

 

Giv din hund det bedste

Vi vil alle vores hunde det bedste. Men har alle hunde brug for specielt hundetøj? Det korte svar er: Nej. Nogle hunde har brug for tøj, fordi de er af en bestemt race, som ikke har nok pels til at holde sig varme eller fordi de lever i et koldt område. Men en tørredragt til hunden er ikke bestemt af om din hund har lidt eller meget pels, er en stor hund eller en lille hund. Den er funktionel for alle typer og racer af hund. Har din hund kort pels kan tørredækkenet varme og tørre. Har din hund lang pels, kan tørredækkenet drastisk sænke tørretiden og forhindre, at hunden bliver kold og klam af fugten.

Flere dyrlæger anbefaler desuden at bruge tørredækkener til hunde, som er meget ude og bliver våde og kolde. At tørre hunden hurtigt og grundigt kan være med til at mindske risikoen for hudlidelsen hotspot og bidrage til opretholdelse af normal funktion af hundens muskler og led.

 Alaskan Malamute i Siccaro SupremePro tørredragten ude i en mark af gule blomster

Shop now