Køb i dag og betal senere med Anyday

Vidste du, at du kan opdele dit køb og betale i mindre bidder henover flere måneder? Hos Siccaro har vi nemlig et samarbejde med den smarte betalingsløsning Anyday.

Hvad er Anyday?

Kort fortalt så er Anyday en dansk betalingsløsning, som du tilmelder dig, så du kan dele din betaling op henover 4 måneder. Det er 100% rentefrit og gebyrfrit, da vi som webshop allerede har betalt gebyret til Anyday, så du slipper for det.

Du betaler derfor kun produktets beløb, så længe du betaler til tiden.

Hvordan fungerer Anyday?

Hurtigt, nemt og automatisk

Efter at du har tilmeldt dig Anyday, kan du begynde at købe vores produkter med delbetalinger. Dine køb vil blive godkendt eller afvist med samme hastighed, som når du normalt betaler online. Anyday er 100% sikkert og stræber efter at skabe en let og hurtig købsoplevelse med fuld transparens.

De 4 rater vil automatisk blive trukket på dit kort, når du har godkendt dit køb. Den første rate på 25% vil blive trukket med det samme. De næste vil blive trukket henover de følgende 3 måneder, medmindre du selv vælger at betale resten på én gang. I deres app kan du nemt følge med i dine betalinger og få inspiration til over 1.500 andre webshops, som også benytter Anyday.

Tilmeld dig Anyday her

 

Shop now