Få et indblik i kendte danskere og deres hunde

Det er ikke kun dig og mig, der elsker vores firbenene venner – også flere kendte danskere og influencers er helt vilde med deres hunde. Vi har samlet fem danskeres fine historier om deres hunde, som du kan dykke ned i og blive inspireret af. Måske du også kan spejle dig i de kendtes hunde og deres ejere.

Frederikke Winther & Holger

Frederikke Winther og hunden Holger en labradoodle

Første levende billede er Frederikke Winther, der er international model for Unique Models og den glade ejer af Holger, en australsk labradoodle. Valget af netop denne type var næsten tilfældigt. Frederikke var nemlig på jagt efter en mellemstor hund, der var allergi- og familievenlig.

Hun var skrevet op til en doodle, men med 7 måneders ventetid var hunden ikke lige i vente. En morgen vågnede hun dog op til en mail fra en af de mange kenneler, hun tidligere havde kontaktet. Der stod, at nogen havde meldt fra i sidste øjeblik. En uge senere hentede hun lille Holger.

Der stod, at nogen havde meldt fra i sidste øjeblik. En uge senere hentede hun lille Holger.

Hundebio

Navn: Holger
Alder: 2 år
Race: Australsk Labradoodle

Knap 2 år senere, er Holger en rigtig lille teenager – eller måske mere terrorist, ifølge Frederikke selv. ”Alt det, de siger om teenagetiden er sandt – men også meget underholdende til tider.”

Frederikke får både fysiske og mentale fordele ud af samværet med Holger.

”Jeg elsker at gå vores lange morgenture sammen. I starten hørte jeg podcasts eller musik under gåturen. Det gør jeg ikke mere. Nu fungerer det som en slags meditation for mig. Der er tid til at tænke, samtidigt med at jeg er sammen med min hund. Det er den bedste måde at starte dagen på – både for ham og mig. Om sommeren svømmer vi også sammen. Holger er meget glad for vand og det er en perfekt måde for os begge at få en lidt anden slags motion.”

Frederikke fortæller, at Holger har en naturlig intuition og evne for at stille ind på de mennesker, han er sammen med. Han har forskellige forhold til menneskerne omkring sig – forskellige måder at opføre sig, lege med og vise kærlighed på til forskellige personer.

”At have en hund som ham, er at have en ven for livet. Han er krævende, men også meget givende. Han gør mig glad hver evig eneste dag! Noget jeg aldrig havde kunnet forestille mig, før jeg fik hund. Udover fire poter har han også et sæt englevinger – man ser dem bare ikke altid.”

Kenneth Bondo & Balder

Kenneth Bondo og labrador blandingshunden Balder

Kenneth Bondo er Tv-producer og har blandt andet været med til at producere Tv-showet Fangerne på Fortet. Han har altid sin trofaste ven – den 8-årige hund Balder – ved sin side. Balder er et mix af en formel 1 labrador og en kliener münsterländer.

Hundebio

Navn: Balder
Alder: 8 år
Race: Et mix mellem en Formel 1 labrador
og en kliener münsterländer.

 

Kenneth går ofte lange ture på op til 30 km ude i naturen, hvorefter Balder gerne vil putte helt tæt på sofaen. Balder har nemlig et stort behov for fysisk kontakt.

”Skal det være lidt nyt og anderledes, så tager vi bilen på ferie til Vesterhavet, Bornholm eller Sverige. Steder med gode og lange gåture, og hvor der er plads til hunde. Han er en glad hund med masser af energi, når han er ude. Der er fuld fart over feltet. Han elsker også at løbe sammen, og er der andre hunde, så vil han ligge forrest.”

Balder er blevet mere reserveret med alderen, så der er mindre leg med de unge hunde, men masser af løb. Det gør også, at folk ofte forveksler Balder med en unghund, både på grund af hans statur og adfærd.

”Det er umuligt at sætte ord på, der er gode nok til at beskrive hvad det betyder at have en hund som ham. Han er min bedste ven, en del af familien og ikke bare et kæledyr eller et brugsdyr. Det er uerstatteligt at have en, som altid er glad for at se dig og bare vil være hos dig, selvom det blot er en kort køretur for at handle ind. Han er min lille sorte lykkepille når man har haft en dårlig dag.”

 

Jennifer Geertsen Bro & Zoe

Jennifer Geertsen Bro og hunden Zoe en cavapoo blanding mellem cavalier og puddelhund

En anden hundeelsker er Jennifer Geertsen Bro, der er mode-, rejse- og livsstilsblogger. Hun har cavapooen Zoe og mødte racen første gang for en del år siden, da hendes veninde havde fået den samme hvalp. Hun havde aldrig hørt om hundetypen før, men det var kærlighed ved første blik, og hun var ikke et sekund i tvivl om, at deres hund også skulle være en cavapoo.

Hundebio

Navn: Zoe
Alder: 10 måneder
Race: Cavapoo (50 % cavalier og 50 % puddel)

Jennifer laver mange af de ret klassiske ting med din hund:

”Vi elsker at putte og nusse. Men ellers går vi en gang i ugen til hundetræning, leger “gemmeleg” med ting eller os, eller sjove tricks. Nogle gange har vi også lege aftaler med Zoes andre hundevenner.”

Fordi Zoe stadig er en hvalp på under et år, har hun ekstremt meget krudt i numsen, og man mærker tydeligt hendes glæde.

”Hun giver os så meget glæde, at man altid bliver mødt af en som er så glad for at se en er ubeskrivelig. Hun er vores lille baby og vi er så glade for hende. Hun giver så meget kærlighed.”

Shop now