Hvorfor jeg har lavet en tørredragt til hunde

Grund nr. 1 Min hund er fuldstændig pjattet med vand – så det næsten var hendes fuldtidsjob at tørre

Min hund Luna er en labradoodle. Hendes gener trækker hende mod vandet, om det så er en sø eller kun en vandpyt, hun har fået øje på. Efter en tur i søen, eller ved stranden, er hun dryppende våd, og jeg skal bruge ikke bare ét, men mange håndklæder til at gnubbe hende tør med, før hun kan hoppe ind i bilen. Derfor endte jeg med at køre rundt i en bil fyldt med klamme, våde og stinkende håndklæder. Det ville jeg gerne være foruden!

Grund nr. 2 Jeg udviklede et type stof, der simpelthen var perfekt til jobbet

I forbindelse med et andet hårprodukt, som jeg har udviklet, kom tanken om at konstruere et superabsorberende håndklæde, der kunne trække fugten ud af håret på kort tid, så man bl.a ikke skulle bruge så lang tid på at føntørre håret. Efter cirka halvanden års nørderi i fiberegenskaber, tekstiler og væveretninger fandt jeg opskriften på dette superabsorberende materiale, som vi i dag kalder Wet2Dry. Det var perfekt til opgaven, da det både kunne genbruges, holde sin oprindelige form og ikke efterlod fnuller. Wet2Dry kan suge 11 gange sin egen vægt, men når det er kviltet sammen med andre tekstiler og syet til dragter, er sugeegenskaben reduceret til lidt over 7 gange, da kantebånd, spænder etc. jo ikke suger fugt. Tekstilet skulle oprindeligt være brugt til hår-industrien, da jeg på det tidspunkt havde et samarbejde kørende med en engelsk frisørkæde, men det endte med at blive til hunde, idet en ven spurgte om hun kunne få nogle meter til at tørre sine hunde med – og en hel ny ide opstod, som bare virkede over alt forventning! Sådan kom vores effektive Wet2Dry-materiale til verden. Men jeg var ikke færdig. Udover den superabsorberende ikke-vævede viskose i det indre lag, fandt jeg på at bruge bambus til det ydre lag. Bambus er kendt for sine antibakterielle egenskaber og på den måde kunne man kombinere den utrolige sugeevne med reducering af den sure lugt af våd hund.

Grund nr. 3 Hundens komfort og velvære er vigtig for mig

Præcis ligesom vi giver vores hunde det bedste fodder og et behageligt sted at sove, så bekymrer vi os også om vores hundes komfort i andre situationer. Hvis det er meget koldt, så forsøger vi at give dem ekstra varme. Vi lader dem ikke bare fryse, mens de er våde. Vi ønsker jo, at de forbliver sunde og glade. Jeg insisterer ikke på at overbeskytte vores hunde mod vind og vejr (jeg ville eksempelvis aldrig købe en regnjakke til min hund). Men jeg synes, at det er unødvendigt og synd for hunden at sidde våd og frysende i en kold bil i længere tid ad gangen. Så hvis jeg kan gøre noget for at hjælpe min hund, så gør jeg det

Grund nr. 4 Jeg er en af de hundeejere, der ikke kan fordrage lugten af hund – og slet ikke våd hund!

Vi elsker vores hunde, men det er ikke ensbetydende med at vi skal elske, hvordan de lugter, når de er våde. Tørredragten hjælper på to måder ved lugten af våd hund. For det første bliver lugten lukket inde, når tørredækkenet sidder på hunden. For det andet tørrer hunden lynhurtigt samtidig med, at viskosen forhindrer bakterierne i at formere sig, hvilket resulterer i en stærk reducering af lugten. Det er da en win-win situation!

Grund nr. 5 Jeg synes, at vi som hundeejere fortjener kvalitetsprodukter, der gør livet med hund nemmere

Om det hjælper os med at spare tid, gør rengøringen af snavs i hus og bil lettere eller er godt for hundens helbred, ja, hvis det i det hele taget gør livet med hund nemmere, så bør det være en ting. Vi producerer vores produkter med øje for høj kvalitet og lang holdbarhed, fordi det er den slags produkter, vi selv ønsker at eje. Det er noget, du køber én gang og som holder i mange år. Og efter fantastisk feedback fra de mange tusindvis af hundejere, både i Danmark og i udlandet, som har investeret i en Siccaro tørredragt, tør jeg godt sige, at vi har ramt rigtigt.

Grund nr. 6 Allerede efter de første spæde tests, vidste vi, at folk elskede vores tørredækkener

Den allerførste feedback vi fik på vores tørredækkener gjorde os stensikre på, at sådan et produkt var efterspurgt og værdsat. Vi fandt kunder fra hele spektrummet af hundeejere – fra vandterapi entusiaster til ejere af udstillingshunde, fra jægere og hundeførere til ganske almindelige hundeejere. Siccaro tørredragterne er elsket af hundejere i Danmark, men vi har også rigtig mange glade kunder fra Storbritanien, Sydkorea, USA, Tyskland m.fl. Vi er så taknemmelige for al den begejstring, som vi kan læse i vores kunders anmeldelser og for det fantastiske fælleskab, vi ser både i den virkelige verden og på de sociale medier.

Hvad siger vores kunder på trustpilot Vores anmeldelser på Yotpo

Hvis du, efter at have læst det her, føler, at du også fortjener en tørredragt, så forstår jeg dig godt. Men vi laver dem altså kun til hunde – det er jo trods alt dem, som har mest brug for det ;)

Shop now