Hvorfor bruge et tørredækken til din hund og ikke håndklæder?

Hvorfor bruge et tørredækken til din hund og ikke håndklæder?

 

Du har måske klaret dig fint ved at bakse med håndklæder for at tørre din våde hund indtil videre. Men hvorfor gøre det mere besværligt, end det behøver at være? Med et Siccaro tørredækken bliver det nemt og bekvemt at holde din hund tør og ren. I stedet for at komme hjem til en hektisk omgang håndklædetovtrækning, så lad tørredækkenet gøre arbejdet for dig. På blot 15 minutter er 80-90 % af fugten ude af hundens pels. Og du har en glad og tør hund.

 

Undgå lugten af våd hund

Med et håndklæde får du kun lige taget det værste. Og den sure lugt af våd hund trækkes med ind i både bil og hjem. Men det kan du slippe for med Siccaros tørredækken. Dragten er designet til at være en hjælp for både hund og ejer og med de antibakterielle bambusfibre, forsvinder den ellers så karakteristiske lugt. Derfor kan du også sagtens hænge den til tørre indendørs uden lugtproblemer.

Smelling a dachsund in Splash drying coat

Mindre besvær for både dig og din hund

Det er heller ikke alle hunde, der er lige glade for at blive gnubbet fra hoved til halespids med et håndklæde, så snart de træder ind ad døren. Med et tørredækken er din hund fri til at bevæge sig, alt imens den tørrer. Og i koldt vejr holdes hunden tilmed dejlig varm. Mange hunde døjer med tiden med gigt, hvilket brugen af et tørredækken kan være med til at forebygge ved at holde hunden varm, når den er våd. For dig som hundeejer er en fordel desuden, at du eksempelvis slipper for en beskidt og ildelugtende bil og et snavset halvvådt hjem. Der er jo ingen grund til at skabe ekstra rengøring for sig selv.

Amelia the cavalier At a cafe with Siccaro drying coat 

Genbrug flere gange inden vask

Faktisk garanterer vi, at du kommer til at vaske mindre, da tørredækkenet kan genbruges flere gange, før det skal vaskes, end dine håndklæder kan. Det kan nemlig optage 7 gange sin egen vægt! Derfor kan de fleste hunde, alt efter pelslængde, bruge dækkenet op til tre gange og stadig ende op helt tørre.

 

Så gør dig selv og din hund en tjeneste og prøv et Siccaro tørredækken – vi lover du kommer til at mærke forskellen.

Shop Siccaros tørredragter
Vi kunne ikke bekræfte din tilmelding.
Din tilmelding er bekræftet.

Kom først i køen! 

Modtag vores newsletter: vær den første til at høre om vores årlige outlet, nye produkter, særlige tilbud og når vi søger hunde- og hestemodeller til vores produkter.

Vi benytter os af Sendinblue som markedsføringsplatform. Ved at klikke nedenfor for at indsende denne formular anerkender du, at den information du har givet, bliver sendt til Sendinblue til bearbejdning i overensstemmelse med deres brugerbetingelser