Hvorfor bruge et tørredækken til din hund og ikke håndklæder?


 

Du har måske klaret dig fint ved at bakse med håndklæder for at tørre din våde hund indtil videre. Men hvorfor gøre det mere besværligt, end det behøver at være? Med et Siccaro tørredækken bliver det nemt og bekvemt at holde din hund tør og ren. I stedet for at komme hjem til en hektisk omgang håndklædetovtrækning, så lad tørredækkenet gøre arbejdet for dig. På blot 15 minutter er 80-90 % af fugten ude af hundens pels. Og du har en glad og tør hund.

 

Undgå lugten af våd hund

Med et håndklæde til hunden får du kun lige taget det værste. Og den sure lugt af våd hund trækkes med ind i både bil og hjem. Men det kan du slippe for med Siccaros tørredækken. Dragten er designet til at være en hjælp for både hund og ejer og med de antibakterielle bambusfibre, forsvinder den ellers så karakteristiske lugt. Derfor kan du også sagtens hænge den til tørre indendørs uden lugtproblemer. Når man ellers bruger hundehåndklæder til at tørre hunden med kan man hurtigt få samlet en våd bunke ekstra vasketøj.

Springer Spaniel og rød labrador retriever lugtfrie i Siccaro Supreme 2.0 tørredækken

Spar masser af tid – og brug den sammen med din hund!

Vores tørredækkener består af en superabsorberende viskoseblanding, som suger så godt og kan holde så meget væske, at de fleste hunde er tørre på 15-20 minutter. Slut med at genne hunden ud i kurven, bryggerset eller på terrassen. Nu kan I nyde tørretiden sammen, hvad end den står på en afslappet lur eller leg i haven.

Labrador hund i Siccaro Solution tørredragten hygger sig sammen med sin ejer og leger med frisbee

Mindre rengøring for dig i både hjemmet og bilen

Når hunden har et tørredækken på, kan den stadig ryste sig, som den plejer at gøre, når den er våd. Men modsat et håndklæde, sidder tørredækkenet på hunden og sørger for at skåne dine vægge og gulve fra at blive plaskvåde. Du kan også med fordel bruge tørredragten på vej hjem i bil fra en gåtur i regnvejr eller en tur til stranden. Her vil vores tørremåtte FlexDog måtten også være super god. Den benytter samme superabsorberende materiale og er dejlig behagelig for hunden at ligge på, mens den tørrer, da den har en stødabsorberende og kølende 3D kerne indeni.


En våd hund ligger og tørrer på Siccaro FlexDog tørremåtten

Vores hundetørredækken kan bruges i både koldt og varmt vejr

I koldt vejr holdes hunden tilmed dejlig varm, når den går i sit tørredækken. Mange hunde døjer med tiden med gigt, hvilket brugen af en tørredragt kan være med til at forebygge ved at holde hunden varm, når den er våd. Også jagthunde drager stor fordel af at bære et dækken, da de er ude længe og ofte bliver våde og kolde. Hunde som har det med at fryse meget nemt om vinteren, kan ligeledes have stor glæde af en tørredragt, som både kan holde dem varme og tørre dem hurtigt.

I varmt vejr kan Siccaro tørredækkenerne faktisk også bruges til at køle hunden ned med. Hvis man væder hundens dækken i koldt vand og derefter sætter det på hunden, så er det med til at nedkøle den effektivt på en varm sommerdag. Du kan læse en trin for trin guide til at bruge Siccaro dækkenet som køledækken her.

Epagneul Picard hund i Siccaro Solution tørredragten i rimfrost om vinteren

Mindre besvær for både dig og din hund

Det er heller ikke alle hunde, der er lige glade for at blive gnubbet fra hoved til halespids med et håndklæde, så snart de træder ind ad døren. Med et tørredækken er din hund fri til at bevæge sig, alt imens den tørrer. Og du slipper for at skulle stå og gnubbe i en evighed og være bekymret for, om hunden nu har tænkt sig at ryste mere vand af sig igen. Tørredragten er også nem at putte på hunden og lukker med et simpelt spænde, som klikker henover ryggen.

Gravhunden Carlo i Siccaro Smart tørredragten ved stranden med ClickLock spændet tydeligt om maven 

Genbrug flere gange inden vask

Faktisk garanterer vi også, at du kommer til at vaske mindre, da vores hundetørredragter kan genbruges igen og igen, før de skal vaskes. Flere gange end dine håndklæder kan. Dækkenets opsugende materiale kan nemlig absorbere hele 7 gange sin egen vægt i vand! Derfor kan de fleste hunde, alt efter pelslængde, bruge både Supreme 2.0, Solution og Spirit 2.0 dækkenerne op til tre gange i træk og stadig ende op helt tørre.

 

Så gør dig selv og din hund en tjeneste og prøv et Siccaro tørredækken – vi lover du kommer til at mærke forskellen.

Shop Siccaros tørredragter

Shop now