Bæredygtighed - Siccaro 2020

Bæredygtighed - Siccaro 2020

Siccaro har længe vidst, at det er vores kunders ønske og interesse at vi forholder os til bæredygtige løsninger. Det har vi taget alvorligt og forsøgt at implementere så mange bæredygtige løsninger som muligt i vores produktion.

Derfor har vi bl.a. valgt at vores fremtidige emballage tasker, er lavet i plast som er opsamlet fra verdens havene. Et dansk emballage firma specialisere sig på at levere denne service, og vi er utrolig stolte og glade for de special lavede guld-logo-tasker, som vi har fået lavet.

Udover emballagetasken, så benytter vi os af økologisk bambus cellulose i den viskose som vi anvender i Supreme pro produkterne. Det betyder bl.a. at de planter som viskosefibrene stammer fra, ikke er sprøjtet.

Alle vores produkter er langtidsholdbare og kan anvendes i mange år, hvis man altså behandler dem godt. Vi mener også, at der sparres en del energi ved at der ikke skal vaskes beskidte håndklæder, hver gang du har tørret din hund. Vores tørredragter kan blot hænges til tørre efter brug, da de ikke lugter af våd hund.

Der blev skrevet en fin artikel for et erhvervsblad omkring Siccaro og bæredygtighed, som man kan læse ved dette link. http://e-pages.dk/erhvervsjaelland/363/

Vi kunne ikke bekræfte din tilmelding.
Din tilmelding er bekræftet.

Kom først i køen! 

Modtag vores newsletter: vær den første til at høre om vores årlige outlet, nye produkter, særlige tilbud og når vi søger hunde- og hestemodeller til vores produkter.

Vi benytter os af Sendinblue som markedsføringsplatform. Ved at klikke nedenfor for at indsende denne formular anerkender du, at den information du har givet, bliver sendt til Sendinblue til bearbejdning i overensstemmelse med deres brugerbetingelser