Lakseolie til hunde: Hvorfor omega 3 og omega 6 er en game changer for din hunds sundhed

Som hundeejere stræber vi altid efter at gøre det bedste for vores hunde. Det gælder især, når det kommer til hundens sundhed. At pleje hundens sundhed er altafgørende, og en enkel tilføjelse til deres kost kan faktisk gøre en stor forskel.

Du kender sikkert allerede til omega 3 og omega 6 fedtsyrer, som anbefales til mennesker. Men vores hunde har også gavn af at få tilskuddet af de gode fedtsyrer, da de heller ikke selv kan producere det.

Lakseolie, som er rig på både omega 3 og omega 6 fedtsyrer, er et rigtig godt valg for dig, som leder efter en nem og effektiv måde at styrke din hunds sundhed på.

Læser du denne artikel mellem jul og nytår 2023, kan du få en gratis Kronch Lakseolie (500 ml) med, når du køber enten en tørredragt eller en tørremåtte til din hund.

4 fordele ved omega 3 og omega 6 for hunde

Sund hud og pels:

Omega 3 og omega 6 er med til at opretholde en sund hud og glansfuld pels hos hunde. De antiinflammatoriske egenskaber kan tilmed hjælpe med at mindske kløe og irritation.

Sundt hjerte:

Fedtsyrerne kan også understøtte hjertets sundhed ved at reducere risikoen for hjertekarsygdomme og forbedre blodcirkulationen.

Led- og Knoglestyrke:

Omega 3 og omega 6 støtter både muskel- og ledfunktioner, hvilket kan bidrage til at mindske risikoen for betændelse, samt styrke mobiliteten hos ældre hunde.

Hjerne- og nervesystem:

Fedtsyrerne bidrager også til en normal udvikling af hjerne- og nervesystemet.

Hvordan tilføjer man lakseolie til hundens kost?

Det er vigtigt at følge de anbefalede doseringer af lakseolie til din hunds størrelse og vægt. Typisk giver man omtrent 40 mg. pr. kg om dagen, men der vil typisk være en vejledning på emballagen, hvis du køber lakseolie specielt lavet til hunde, såsom Kronch lakseolie. Du kan også spørge din dyrlæge om vejledning til den rette mængde.

Når du kender doseringen til din hund, så blander du blot lakseolien med hundens mad. Hvis din hund er kræsen, kan du eventuelt dosere mindre mængder til at starte med og så gradvist introducere mere i kosten.

Vælg en lakseolie af høj kvalitet

Det er bedst at vælge en lakseolie, som er specielt formuleret til hunde og som er rig på omega 3- og 6 fedtsyrer. Hvis du vælger en lakseolie baseret på 100% laks, er du sikret en rigtig høj kvalitet.

Det er også vigtigt, at lakseolien har en optimal sammensætning af omega 3 og omega 6, således at forholdet imellem de to er i balance.

Invester i din hunds sundhed

At inkludere lakseolie med omega 3 og omega 6 i din hunds kost kan altså være en simpel, men kraftfuld måde at forbedre dens livskvalitet på. Det er en investering i hundens sundhed, der kan bidrage med langsigtede fordele og hjælpe med at lede til et længere og gladere hundeliv.

Kampagne: Læser du denne artikel mellem jul og nytår 2023, kan du få en gratis Kronch Lakseolie (500 ml) med, når du køber enten en tørredragt eller en tørremåtte til din hund.

Shop now