Træt af at tørre din hund med håndklæder?

Siccaro

Med vores produkter opnår du en effektiv tørretid på 15-20 minutter og forkorter tiden, hvor din hund er våd og kold. Beskytter din hund og reducerer lugt. Du kan tage os med på farten og så tåler vi også en tur i vaskemaskinen.

Se alle kollektioner af tørredragter her

Til alle hundejere

Tør pels på rekordtid

Vores produkter er skabt til at gøre livet lettere for alle hundeejere. Med Siccaro tørredragten har du verdens mest effektive måde at tørre din hund på. Slut med håndklæder, dårlig lugt og en våd hund, der ryster vand ud over det gulv og vægge.

Vores dragter dækker alle behov. Fra hverdagssituationerne, hvor du skal have hunden i bad eller kommer hjem fra en gåtur i regnvejret til jagthunden der ikke må gå kold efter en hård træningsdag i marken.

Fik vi sagt, at vores tørredragter tørrer din hund på kun 15 - 20 minutter? Alt imens den kan bevæge sig frit rundt – eller tage en velfortjent lur!

Find tørredragten til din hund her

Sparrer tid og reducerer lugt

Træt af våde håndklæder?

Er du træt af at tørre din hund med et håndklæde? Med vores tørredragter slipper både du og din hund for besværet med håndklæder. Din hund tørrer hurtigere, og den kan bevæge sig frit, alt i mens du opnår en langt hurtigere tørretid og et mere tilfredsstillende resultat.

Vores produkter er med til at reducere den sure lugt af våd hund, hvilket gør dem ideelle, uanset om du er hjemme eller på farten. Vi lover, at fx køreturen i bilen hjem fra en regnvåd tur bliver en helt anden oplevelse, med en Siccaro tørredragt.

Glem alt om håndklæder – se alle tørredragter her

vælg den rette størrelse

ALle hunde kan være med

Alle hunde kan drage fordel ved at bruge et tørredækken, der nedsætter tiden, hvor de er kolde og våde. Det kan eksempelvis være med til at forebygge udviklingen af hotspots og slidgigt.

Derfor har vi også tørredragter til stort set alle typer hunde, lige fra de populære retrivere, de små bomuldshunde, de lavbenene corgier og helt op til de store pelsede landseer og newfoundlændere.

For at finde størrelsen til din hund, skal du blot måle ryglængden. Du kan se vores størrelsesguide her.

Stadig i tvivl om det er noget for dig? Hør hvad kunderne siger om vores produkter i videoen herunder.

Det siger vores kunder

Hold hunden tør og varm

Anbefalet af dyrlæger

“Egentlig tror jeg alle hunderacer har fordele af et dækken” – Marika Kristensen, Dyrlæge på Ølby Dyrehospital

Et tørredækken er ikke blot en stor hjælp i hverdagen med en våd hund, men også en fordel for hundens ve og vel. Flere dyrlæger anbefaler Siccaro til vandhunde og aktive hunde, da en tør og varm hund har mindre risiko for at blive ramt af eksempelvis hudsygsomme som hotspot eller muskler og ledskader som følge af et aktivt liv.

Supreme 2.0 tørredragt