Træt af at tørre din hund med håndklæder?

Siccaro

Med vores produkter opnår du en effektiv tørretid på 15-20 minutter og forkorter tiden, hvor din hund er våd og kold. Beskytter din hund og reducerer lugt. Du kan tage os med på farten og så tåler vi også en tur i vaskemaskinen.

Til alle hundejere

Tør pels på rekordtid

Vores produkter er skabt til at gøre livet lettere for alle hundeejere. Med vores tørredragter har du verdens mest effektive måde at tørre din hund på. Slut med håndklæder, dårlig lugt og en våd hund, der ryster vand ud over det hele.

Vores dragter dækker alle behov. Fra hverdagssituationerne, hvor du skal have hunden i bad til jagthunden der kræver beskyttelse, når den bevæger sig gennem problematisk terræn med risiko for flænger.

Fik vi sagt, at vores tørredragter tørrer din hund på ca. 15-20 minutter? Alt imens den kan bevæge sig frit rundt.

Sparrer tid og reducerer lugt

Træt af våde håndklæder?

Er du træt af at tørre din hund med et håndklæde? Med vores tørredragter slipper både du og din hund for besværet med håndklæder. Din hund tørrer hurtigere, den kan bevæge sig frit, alt i mens I opnår en langt hurtigere tørretid og et mere tilfredsstillende resultat.

Vores produkter indeholder materialer, der er med til at reducere dårlig lugt, når din hund er våd, hvilket gør dem ideelle, uanset om I er hjemme eller på farten. Vi lover, at fx køreturen i bilen hjem fra en regnvåd tur bliver en helt anden oplevelse, med en Siccaro tørredragt.

Pas på hinanden

Helt enkelt

Vores hunde er en konstant kilde til glæde, trivsel og frisk luft. Uanset vejret. Lige så meget som de giver os, lige så meget mener vi, at vi bør give vores hunde igen. Og det gør vi bedst ved at passe på hinanden.

Din hund er lige så modtagelig for vejr og vind, som du er. Vores mål er at gøre det så nemt for dig, som muligt, at give din hund et langt og godt liv. Vores tørredragter nedsætter tiden, hvor din hund er våd og kold. Dermed har du som hundejer mulighed for at være med til at forebygge, at din hund udvikler fx hotspots og slidgigt.

Vi har produkter til alle slags hunde. Uanset om din hund kræver ekstra beskyttelse i forbindelse med jagt, eller I blot ønsker at gøre bad og de våde gåture til en enkel, sjov og lugtfri oplevelse.

Stadig i tvivl? Hør hvad kunderne siger om vores produkter.

Det siger vores kunder

Se vores udvalg

Siccaro SupremePro / XS TørredragterSiccaro SupremePro / XS Tørredragter Olive
Tilbud

SupremePro / XS

424,50 kr 849 kr
Siccaro Supreme 2.0 / 30 Tørredragter ElmwoodSiccaro Supreme 2.0 / 30 Tørredragter Blue Granite

Supreme 2.0 / 30

899 kr
Siccaro Spirit 2.0 / 30 TørredragterSiccaro Spirit 2.0 / 30 Tørredragter New Camo

Spirit 2.0 / 30

849 kr
Siccaro Supreme 2.0 / 35 Tørredragter ElmwoodSiccaro Supreme 2.0 / 35 Tørredragter Blue Granite

Supreme 2.0 / 35

975 kr

Sådan virker det

Speciel bambusviskose

Maksimal absorbering

Det som gør vores tørredragter til hunde unikke, er vores Wet2Dry-teknologi, som findes i alle vores tørredækkener. Wet2Dry er navnet på det superabsorberende tekstil, som vores tørredækkener er lavet af. Det består hovedsageligt af bambusviskose, som er fantastisk til at suge fugt til sig og er et åndbart og antibakterielt materiale, som samtidig mindsker lugten af våd hund. Kan man ønske sig mere?

kAN BRUGES IGEN OG IGEN OG ...

Efter brug kan du vaske tørredækkenet på 30 grader celcius og hænge det til tørre eller tørretumble på lav varme / kort program. De fleste af vores kunder bruger deres Siccaro tørredragter til hunden 3-4 gange før vask – alt efter pelslængde og vandmængde naturligvis.

Tørremåtter og hundetæpper

Siccaro FlexDog tørremåtte / Special Drying MatsSiccaro FlexDog tørremåtte / Special Drying Mats JetBlack/Sand/JetBlack
Udsolgt

FlexDog tørremåtte / Special

700 kr 1.400 kr
Siccaro FlexDog tørremåtte / 70x110 Drying Mats Blue Granite/SandSiccaro FlexDog tørremåtte / 70x110 Drying Mats Bamboo

FlexDog tørremåtte / 70x110

1.499 kr
Siccaro FlexDog tørremåtte / Mini Drying Mats ElmwoodSiccaro FlexDog tørremåtte / Mini Drying Mats Blue Granite

FlexDog tørremåtte / Mini

899 kr

Hold hunden tør og varm

Anbefalet af dyrlæger

“Egentlig tror jeg alle hunderacer har fordele af et dækken” – Marika Kristensen, Dyrlæge på Ølby Dyrehospital

Et tørredækken er ikke blot en stor hjælp i hverdagen med en våd hund, men også en fordel for hundens ve og vel. Flere dyrlæger anbefaler Siccaro til vandhunde og aktive hunde, da en tør og varm hund har mindre risiko for at blive ramt af eksempelvis hudsygsomme som hotspot eller muskler og ledskader som følge af et aktivt liv.

Nu med mere dækning af bagben

Den ultimative tørredragt

Siccaro Solution / Tørredragt til hunde / 70 Tørredragter Blue Granite

Solution / Tørredragt til hunde / 70

1.389 kr