90% TØR PELS PÅ 15 MINUTTER

PERFEKT TIL VANDHUNDE

Et tørredækken er helt simpelt sagt en absorberende ‘dragt’, som hunden får på, når den er våd. Vi kalder det oftest for et tørredækken eller en tørredragt, men andre siger tørrekåbe, badekåbe eller tørrejakke.Et tørredækken til hunden bruges efter, at hunden er blevet våd. Vores kunder bruger deres Siccaro dækken både i dagligdagen efter en tur i bølgerne og i professionelle sammenhænge, når de går på jagt eller træner med deres hund i vådt vejr eller mudret terræn.

Gør hverdagen lettere

Slut med det sure håndklæde

I stedet for at bruge bunkevis af håndklæder og vaske igen og igen, så putter du blot tørredækkenet på den våde hund, venter minimum 15 minutter og voila – så er hunden tør!

Det gør hverdagen med hund en hel del lettere, også hvis du har en langhåret eller dobbeltpelset hund. Vi garanterer, at du kommer til at spare på både håndklæder, tid og besvær.

Speciel bambusviskose

Maksimal absorbering

Det som gør vores tørredragter til hunde unikke, er vores Wet2Dry-teknologi, som findes i alle vores tørredækkener. Wet2Dry er navnet på det superabsorberende tekstil, som vores tørredækkener er lavet af. Det består hovedsageligt af bambusviskose, som er fantastisk til at suge fugt til sig og er et åndbart og antibakterielt materiale, som samtidig mindsker lugten af våd hund. Kan man ønske sig mere?

Hvad kunderne siger:

kAN BRUGES IGEN OG IGEN OG ...

Efter brug kan du vaske tørredækkenet på 30 grader celcius og hænge det til tørre eller tørretumble på lav varme / kort program. De fleste af vores kunder bruger deres Siccaro tørredragter til hunden 3-4 gange før vask – alt efter pelslængde og vandmængde naturligvis.

Hold hunden tør og varm

Anbefalet af dyrlæger

“Egentlig tror jeg alle hunderacer har fordele af et dækken” – Marika Kristensen, Dyrlæge på Ølby Dyrehospital

Et tørredækken er ikke blot en stor hjælp i hverdagen med en våd hund, men også en fordel for hundens ve og vel. Flere dyrlæger anbefaler Siccaro til vandhunde og aktive hunde, da en tør og varm hund har mindre risiko for at blive ramt af eksempelvis hudsygsomme som hotspot eller muskler og ledskader som følge af et aktivt liv.

Nu med mere dækning af bagben

Den ultimative tørredragt

Solution / Tørredragt til Hunde