Produkter baseret på Wet2Dry®

Wet2Dry®-teknologien er central for alle Siccaros tørredækkener. Wet2Dry® består af to lag nænsomt sammensatte materialer, der i samarbejde effektivt absorberer vand fra hundens pels.

Alle produkter i Wet2Dry-serien indeholder et inderlag af en specialdesignet, ikke-vævet viskoseblanding, der sikrer maksimal absorbering af vand fra pelsen og god holdbarhed.

Solution

Til dig som

 • Leder efter max absorberingsevne og max dækning af hunden
 • Har en langhåret eller tykpelset hund
 • Har en hund med pelsede ører, der også bliver våde
 • Gerne vil kunne vælge mellem flere forskellige farver - inklusiv de nye farver
 • Har en hund, der med de gamle størrelser faldt imellem to størrelser
 • Gerne vil have en bedre pasform
 • Gerne vil kunne bruge hundesnor sammen med dækkenet
 • Har en hund af mellemstørrelse eller en stor hund (str. passer fra Cocker Spaniel til Newfoundlænder)

Smart

Til dig som

 • Har brug for et letvægtigt, men stadig superabsorberende hundedækken
 • Har en hund, der med de klassiske modeller faldt imellem to størrelser
 • Har en hund med ekstra tyk pels på brystet
 • Gerne vil kunne vælge de nye farver
 • Gerne vil have en bedre pasform
 • Gerne vil have et ekstra dækken
 • Har en lille eller mellemstor hund (str. passer fra Coton de Tulear til stor Golden Retriever)

SupremePro

Til dig som

 • Leder efter max absorberingsevne
 • Har en langhåret eller tykpelset hund
 • Har en hund med pelsede ører, der også bliver våde
 • Gerne vil kunne vælge mellem flere forskellige farver

Absorberingsevne

Solution: 400g superabsorberende Wet2Dry® viskose

Det indre lag består af ikke-vævet viskose, hvilket gør tørredækkenet ekstremt effektivt til at tørre pelsen med. Viskosen er desuden farvet grå, så snavs er mindre synlig, og så dækker Solution fanerne på bagbenene.

Smart: 250g superabsorberende Wet2Dry® viskose

Det indre lag består af ikke-vævet viskose, hvilket gør tørredækkenet ekstremt effektivt til at tørre pelsen med. Smart tørredækkenet har en mindre mængde opsugende materiale, hvilket gør det let for hunden at have på og for dig at tage med på tur – men uden at du mister sugeeffektivitet. På Smart er der desuden tilføjet et ekstra lag opsugende Wet2Dry ved brystet – til glæde for de hunde med ekstra lang eller tyk pels der. Viskosen er farvet grå, så snavs er mindre synlig.

SupremePro: 400g superabsorberende Wet2Dry® viskose

Det indre lag består af ikke-vævet viskose, hvilket gør tørredækkenet ekstremt effektivt til at tørre pelsen med. SupremePro har samme mængde opsugende materiale som Solution, men dækker ikke helt ligeså meget, da den ikke går ned ved bagbenene.

Halsstykket

Solution har et langt halsstykke med et optimeret ergonomisk design, men er uden lynlås. Længden og formen giver dig optimal mulighed for at få tørret og varmet både hundens hals og ører efter lange ture eller bade - uden at gå på bekostning af hundens bevægefrihed.

Hul til hundesnor: Ja

Lynlås: nej

Antal spænder: 1

Smart har et kortere nakkestykke med et nyt ergonomisk design, der sidder behageligt på hunden uden at forhindre hovedets bevægelighed.

Hul til hundesnor: nej, men nakken er kort nok til at kunne nå ned til halsbåndet

Lynlås: nej

Antal spænder: 1

SupremePro har et langt halsstykke med lynlås og elastisk halsåbning; længden og formen giver dig optimal mulighed for at få tørret og varmet både hundens hals og ører efter lange ture eller bade - uden at gå på bekostning af hundens bevægefrihed.

Hul til hundesnor: Nej, men nakken kan lynes ned og foldes, så man kan nå halsbåndet

Lynlås: ja

Antal spænder: 2 på størrelser over Large

I en nøddeskal

Solution er Siccaros nye ultimative Wet2Dry® tørredækken med max absorberingsevne, 20% større dækning i forhold til tidligere modeller og et optimeret design baseret på kundefeedback.

Solution består af to tykke, superabsorberende viskoselag, plus dækning af bagbenene, så du kan få hele din hund tør i løbet af få minutter. Denne model har optimeret design med forbedret nakkestykke, der giver bedre ergonomisk pasform, samt åbning ved nakken for nem adgang til halsbånd eller sele.

Solution har desuden halve størrelse for mere fleksibilitet, når du skal vælge størrelse. Det er den perfekte model til de langhårede eller tykpelsede hunde, til efter badning både derhjemme og ved stranden eller til turen hjem i bilen på en regnvejrsdag.

Farver: Zinfandel Red, Jet Black, Elmwood, Sand og Blue Granite

Størrelser: 40-80 (Fra Cocker Spaniel til Newfoundlænder) Læs mere om de nye størrelser

Smart er Siccaros nye lette Wet2Dry® tørredækken med optimeret design og nye størrelser baseret på kundefeedback.

Smart består af et tykt, superabsorberende viskoselag, samt et dobbeltlag på brystet, der sørger for at få din hund tør i løbet af få minutter. Modellen har rene linjer og færre syninger for bedre dækning, hvor der er behov for det, samt bedre form og fleksibilitet, så dækkenet både er behageligt og let for hunden at bevæge sig i. Smart har et optimeret design med forbedret nakkestykke, der giver bedre ergonomisk pasform, samt en kort nakke, der giver adgang til halsbåndet.

Smart har desuden halve størrelser for mere fleksibilitet, når du skal vælge størrelse. Det er den letteste model, perfekt til strandturen, ferien, bilturen eller bare, når I kommer hjem efter en regnvejrstur.

Farver: Zinfandel Red, Jet Black og Elmwood

Størrelser: 20 – 60 (Fra Coton de Tulear til stor Golden Retriever) Læs mere om de nye størrelser

SupremePro er Siccaros klassiske Wet2Dry® tørredækken. SupremePro har to tykke, superabsorberende viskoselag, der sørger for at tørre din hund i løbet af få minutter. Denne model har max sugeevne og lynlås ved halsen med mulighed for at dække ører eller folde dragten ned. SupremePro er den perfekte model til turen hjem i bil, og når I er kommet indendørs igen efter en lang våd gåtur eller badetur.

Farver: Blue Granite, Bamboo, Sand, Elmwood

Størrelser: XS-3XL (Fra Coton de Tulear til Newfoundlænder)