Træt af at tørre din hund med håndklæder?

Siccaro

Med vores produkter opnår du en effektiv tørretid på 15-20 minutter og forkorter tiden, hvor din hund er våd og kold. Beskytter din hund og reducerer lugt. Du kan tage os med på farten og så tåler vi også en tur i vaskemaskinen.

Se hele kollektionen her

Til alle hundejere

Fra våd til tør på 15 minutter

Slut med våde og ildelugtende håndklæder og vand ud over hele gulvet efter en tur i regnen. Vores produkter er designet til at gøre livet lettere for alle hundeejere – og de er også behagelige for hunden!

Siccaro tørredragten er verdens mest effektive måde at tørre din hund på. På kun 15 minutter går hunden fra gennemblødt til sofa-tør.

Vores tørredragt dækker alle behov. Fra at hjælpe efter gåtur på en regnvejrsdag, når hunden trænger til et bad eller efter en svømmetur i søen eller havet.

Find en tørredragt til din hund her

Fjerner våd-hund-lugten

Sparer dig tid og reducerer dårlig lugt

Er du træt af at tørre din hund med et håndklæde? Med vores tørredragt kan både du og din hund undgå besværet med alle de våde håndklæder. Din hund har fuld bevægelsesfrihed samtidig med, at du får en meget kortere tørretid og et mere tilfredsstillende resultat.

Vores produkter er lavet med antibakteriel bambus, som hjælper med at reducere den lugt, der opstår, når hunden er våd, hvilket gør dem ideelle uanset om du er hjemme eller på farten. Vi garanterer, at din tur hjem fra en våd og regnfuld udflugt bliver en helt anderledes oplevelse med Siccaros tørredragt.

Glem at om håndklæder – se vores samling af tørredragter her

Pas på hinanden

Helt enkelt

Vores hunde er en konstant kilde til glæde, trivsel og frisk luft. Uanset vejret. Lige så meget som de giver os, lige så meget mener vi, at vi bør give vores hunde igen. Og det gør vi bedst ved at passe på hinanden.

Din hund er lige så modtagelig for vejr og vind, som du er. Vores mål er at gøre det så nemt for dig, som muligt, at give din hund et langt og godt liv. Vores tørredragter nedsætter tiden, hvor din hund er våd og kold. Dermed har du som hundejer mulighed for at være med til at forebygge, at din hund udvikler fx hotspots og slidgigt.

Vi har produkter til alle slags hunde. Uanset om din hund kræver ekstra beskyttelse i forbindelse med jagt, eller I blot ønsker at gøre bad og de våde gåture til en enkel, sjov og lugtfri oplevelse.

Stadig i tvivl? Hør hvad kunderne siger om vores produkter.

Gå til den fulde samling af tørredragter for at se dine muligheder!

Det siger vores kunder

Hold hunden tør og varm

Anbefalet af dyrlæger

“Egentlig tror jeg alle hunderacer har fordele af et dækken” – Marika Kristensen, Dyrlæge på Ølby Dyrehospital

Et tørredækken er ikke blot en stor hjælp i hverdagen med en våd hund, men også en fordel for hundens ve og vel. Flere dyrlæger anbefaler Siccaro til vandhunde og aktive hunde, da en tør og varm hund har mindre risiko for at blive ramt af eksempelvis hudsygsomme som hotspot eller muskler og ledskader som følge af et aktivt liv.