Det kan være svært at finde de helt rette gaver til dem, vi holder af. Nogle har ønskelister i lange baner og ved præcis, hvad de vil have, mens andre er på bar bund, når det kommer til fødselsdagsønsker og julegaveideer. For at gøre livet lidt nemmere for dig, har vi lavet en liste med syv smarte og funktionelle gaveideer specifikt tiltænkt hundeejeren. Hvis du mangler en gave til en hundeejer, så er vi stensikre på, du vil finde mindst én gave på vores liste, som vedkommende (og deres hund!) kan få stor nytte af – og som de ikke har i forvejen.

1 En superabsorberende tørredragt til hunden – fra våd til tør pels på 15 minutter

De fleste hundeejere kender alt til, hvor besværligt det kan være at få tørret hundens pels ordentligt efter et regnskyl eller en svømmetur i havet. Hunden ryster sig og kaster vand udover vægge og møbler, poterne smører mudder og sand ud på gulvet, og den våde pels afgiver den karakteristiske sure våd hund lugt.

Med kun gamle håndklæder ved hånden tager det både lang tid og mange kræfter at få hunden tør. Og for det meste får man alligevel kun lige taget overfladen, og stanken hænger i ens hjem i lang tid efterfølgende. Men man behøver slet ikke stå i entreen og bakse med håndklæder hver eneste gang, man kommer hjem med en våd hund efter gåturen. Med en tørredragt til hunden, kan pelsen nemt og hurtigt blive tør uden at hundeejeren skal løfte en finger!

Siccaro tørredækkenerne er verdens mest absorberende tørredækkener til hunde. Med et unikt superopsugende materiale, som er baseret på bambusviskose, har vi formået at skabe en tørredragt, der kan tørre de fleste hunde på kun 15-20 minutter. Det kan det, da Wet2Dry-materialet, som vi kalder det, kan absorbere syv gange sin egen vægt i vand. Bambus er desuden et naturligt antibakterielt materiale, og tørredækkenet reducerer dermed lugten af våd hund kraftigt. Dragten er designet, så det er nemt at putte på hunden og sidder godt og sikkert, men uden at forhindre hundens bevægelighed.

Vi har gjort livet nemmere for tusindevis af hundejere med vandglade hunde, og har udviklet vores nyeste kollektion af tørredækkener baseret på deres feedback og ønsker. Vores klassiske og bedst kendte tørredragt er SupremePro, mens de to nye kundeopdaterede modeller er den kompakte Smart og det ultimative premium tørredækken Solution. Vi har også Spirit, som er ekstra velegnet til udendørsfolket, eksempelvis jægere eller andre, som går med hunden i terræn.

Hvis du er i tvivl om, hvilken tørredragt der passer bedst til dig – eller den hundejer, du leder efter en gave til – så har vi lavet en udførlig sammenligning på denne side. Og en guide til, hvordan du finder størrelsen på denne side. Vi er også altid til at få fat på enten via chatten på hjemmesiden eller på mail support@siccaro.dk

Det er selvfølgelig altid muligt at bytte eller returnere, eksempelvis hvis man får købt en forkert størrelse. Ved hver ordre vedlægger vi en returseddel, så du slipper for bekymringer.

2 En unik, flot og funktionel tørremåtte til hunden

Enhver hund har brug for et trygt og komfortabelt sted at ligge og tage en lille lur. Med en FlexDog tørremåtte kan hunden ligge behageligt og tørre samtidigt. Måtten er lavet af det samme materiale som vores tørredragter og har en luftig og stødabsorberende kerne indeni, som giver hunden god støtte.

Den fås i flere størrelser og farver og kan også foldes sammen. Mange hundeejere bruger den i bilen, så hunden ikke sviner, når den kommer våd og beskidt ind efter en gåtur, markprøve eller jagt.

3 En bæredygtig stilfuld hundesnor og halsbånd – som vejer under 100 gram!

Der findes et hav af hundesnore og hundehalsbånd derude, men kender du en hundejer, der går op i bæredygtighed og flot design, så er Sealines lige snoren for dem.

Sealines er en hundesnor lavet af 100% genanvendt og genanvendeligt Econyl nylon, som blandt andet består af fibre fra gamle fiskenet, som er samlet op fra verdenshavene. Derudover består materialet af genbrugte tæpper og andet industrielt førforbrugsaffald, og er med karabiner og D-ringe af genanvendeligt aluminium. Det er derfor en 100% cirkulær hundesnor, hvis materiale kan genbruges igen og igen i en uendelighed.

Materialet gør også Sealines utrolig let og stærk. Snoren er 2 meter lang i alt og vejer under 100 gram. Den er derfor perfekt til de små hunde, som ikke tynges ned af halsbåndet eller snoren, og til de store, som kan finde på at trække i deres ejere på gåturen.

4 Et lækkert superopsugende bambus hundehåndklæde eller unikke bambus tørrehandsker

Siccaro DryGloves (2stk) DryGloves and others ElmwoodSiccaro DryGloves (2stk) DryGloves and others

DryGloves (2stk)

249 kr
Siccaro EasyDry hundehåndklæde DryGloves and others GråSiccaro EasyDry hundehåndklæde DryGloves and others

EasyDry hundehåndklæde

199 kr
Siccaro OnTheGo bag / L DryGloves and othersSiccaro OnTheGo bag / L DryGloves and others Green

OnTheGo bag / L

149 kr

Ja, at tørre hunde er jo vores force, så vi vender lige tilbage til vores tørretilbehør for en stund. Tørredækkenet kan af gode grunde ikke dække hele hundens krop, men så kan man bruge et bambushåndklæde eller tørrehandsker, som er velegnede til at tørre de sensitive områder på hunden såsom ører, poter og hale.

EasyDry håndklædet og DryGloves er nemme at have med på tur, have liggende i bryggerset, i bilen eller i sommerhuset for en hurtig og effektiv tørreløsning. Mange benytter dem også, når hunden kun har været ude i let regn og ikke helt har behov for en tur i tørredragten.

Hvis man har en hvalp, som ikke kan passe et tørredækken endnu, så er tørrehandskerne og håndklædet til hunden det perfekte kompromis. Her skal man ikke bekymre sig om størrelser og får stadig en super god og effektiv tørre løsning til den våde pels.

5 Et blødt sæt bambushåndklæder til ejeren – til dem som allerede har knækket koden til at tørre hunden

Mange af vores kunder har i årevis efterspurgt et EasyDry håndklæde, som var til dem i stedet for hunden. Så det har vi endelig fået lanceret her i 2021 under navnet Siccaro Living! Det er den perfekte gave til de hundeejere, som allerede har alle de andre tørreprodukter fra os til deres hund. Siccaro Living håndklæderne er lavet af samme bambusviskose, som håndklædet til hunden, men er i andre størrelser, så du har et til efter brusebadet og et til at hænge i badeværelset.

Derudover har vi lavet en hårtørrer turban som en hjælp til alle med langt hår. Det er et håndklæde udformet specifikt til at sætte sit våde hår op i, så det tørrer hurtigt og effektivt.

6 En fleecedragt til at holde hunden varm i kulden

Siccaro Recovery / 50 Warming coats

Recovery / 50

599 kr

Nogle hunde fryser meget nemt. Måske de er korthårede, måske de er ældre hunde eller måske de bruger meget tid udendørs. I de tilfælde kan det være en fordel at give hunden lidt ekstra varme med et varmt fleecedækken. Recovery fleecedragten er ikke en tørredragt, som resten af vores dækkener. Derimod er det designet til at holde kuldskære hunde varme ved at reflektere hundens egen kropsvarme tilbage til kroppen ved hjæp af bambuskulfibre.

7 En tynd men varm handske til gåturen i de kolde måneder

Siccaro Reflect handsker med Fir-Skin GX11 teknologi For humans

Reflect handsker med Fir-Skin GX11 teknologi

279,30 kr 399 kr

Reflect handsken er en tynd, men stadig varm handske, som er perfekt til gåturen med hunden i kulden. Den fungerer ved at reflektere din egen kropsvarme tilbage, så du holder dig varm uden at blive for varm og uden at blive kold på morgenturen, hvor temperaturen ligger lige der omkring frysepunktet. De er lavet med bambuskulfibre og Fir-Skin teknologi – og tommel- og pegefinger kan desuden bruges på mobilens touch screen.

Det var de syv gaveideer til hundejeren fra os! Vi håber, du er blevet inspireret og måske har fået krydset af i to-do listen, hvad end du leder efter en gave til jul, fødselsdag eller bare fordi, du kender en hundeejer, der fortjener lidt forkælelse (psst … det må godt være dig selv).

Er du stadig i tvivl om valget af gave, har du også mulighed for at give et gavekort til vores webshop og lade valget være op til modtageren.