Siccaro lancerer en dansk webshop

Som nogle af jer måske så i går på DR 1 - i Løvens hule, så var Siccaro en af deltagerne, og vi var så heldige at få en super cool og kompetent investor med i firmaet. Christian Arnsted er den nye medejer i virksomheden og skal være med til at få Siccaro til at vokse og udvikle sig på alle fronter - super spændende.

Derfor er det også i dag at vi lancerer vores danske hjemmeside, siccaro.dk, hvor der kan indhentes informationer om vores produkter på dansk, vi kan kommunikere med vores kunder via nyhedsbreve og hvor man kan købe vores produkter.

Vi er stadigvæk i tæt samarbejde med alle vores loyale forhandlere, som er stedet hvor i kan få den allerbedste vejledning og sågar nogle steder prøve dragterne på hundene.

Vi glæder os til at være mere synlige i Danmark og høre fra jer hvad i synes om vores produkter. Både ris og ros modtages gerne og vi er ALTID meget begejstrede for billeder af jeres kære hunde iført vores produkter.

Tag godt imod websiden og tilgiv os for de fejl og mangler der måtte være, vi arbejder stadigvæk på siden.

Bliv medlem af Siccaro klub

Vær den første til at høre om vores udsalg, nye produkter, særlige tilbud og når vi søger hundemodeller til vores produkter.
Din e-mail bliver udelukkende brugt til at sende dig vores nyhedsbrev og information om Siccaros aktiviteter …. Du kan til enhver tid afmelde dig via linket inkluderet i nyhedsbrevet.

Shop now