Fire situationer hvor en tørredragt og tørremåtte er guld værd

Med et Siccaro tørredækken kommer mange fordele, du som hundeejer kan drage nytte af. Udover naturligvis at være en mere effektiv og nem løsning til at tørre hundens våde pels end med håndklæder, så kan Siccaro være en super god hjælp både i bilen, i varmen, i badet og i små lejligheder.

 

Fordele i bilen

Hunde skal ud hver dag – flere gange. De elsker at gå gode lange ture og snuse alle lugte i naboladet til sig. Det betyder også, at de ikke nødvendigvis altid holder sig til det rene fortov, og at de med garanti nyder en tur ved stranden eller i skoven endnu mere. Disse steder er det dog nemt at blive våd og beskidt, og hunden vil efterfølgende slæbe griseriet med både ind i bilen og ind i hjemmet.

Derfor har vi opfundet Siccaro FlexMat tørremåtten, der passer perfekt til brug i bilen eller som tørremåtte derhjemme. Lad hunden ligge ovenpå måtten og tørre under køreturen hjem og undgå at gøre bilen beskidt. Giv samtidig hunden en tørredragt på, og du vil komme hjem med en tør og glad hund.

Working spaniel drying at the back of the car between training sessions

Fordele i lejlighed

Bor du i en lille lejlighed, uden mulighed for at genne hunden udenfor for at tørre, kan Siccaro tørredækken og tørremåtte være en stor hjælp. I stedet for at lukke hunden ude fra de rum, hvor dens våde pels kunne svine møbler til, kan den få lov til frit at bevæge sig i lejligheden med sit tørredækken på. De våde poter kan effektivt tørres med vores smarte DryGloves, og mangler hunden en plads at tørre på, er Flexmåtten perfekt. Den kan lægges lige, hvor du vil – om det så er på gulvet eller i sofaen. Både tørredragt og måtte kan desuden tørres i tørretumbler, hvis du ikke har udendørs plads til tørring.

Springer spaniel on sofa wearing a drying coat

Fordele i badet

At bade ens hund kan være noget af et besvær. Ikke alle hunde er lige entusiastiske for brusebadet, og under alle omstændigheder vil det tage tid – og mange mange håndklæder – at tørre pelsen bagefter. Men du behøver slet ikke bakse med de håndklæder, når du har et Siccaro tørredækken til hunden. Du bader hunden, som du plejer, lader den lige ryste sig af, når I er færdige, og så putter du tørredragten på. Hunden kan varmt og trygt lægge sig til at tørre, og efter et kvarter er det meste af fugten allerede forsvundet.  

Retriever drying in a coat after a bath

Fordele i varmen

Siccaro tørredækkenet er normalt brugt til at tørre våde hunde med, men det kan faktisk også bruges i varmen. Hvis du mangler en hurtig og nem måde at nedkøle din hund på en varm sommerdag, så læg tørredragten i en spand koldt vand og lad det suge vandet til sig. Herefter vrider du vandet ud og putter det nu kølige våde dækken på den svedige hund. Vi anbefaler dog kun at gøre dette i højst 30 minutter.

Shop Siccaros tørredragter

Shop now