4 gode grunde til at investere i effektiv tørring af hestens ben

1. Du bliver klar til et vådt og mudret efterår – og forebygger muk hos hesten

Muk er et rigtig irriterende problem for mange heste og deres ryttere. Der kan være hævelse, sår eller skorper på benet, og mens behandlingen står på, er hesten tvunget til at blive indendørs. Så snart vi kommer ind i de regnvåde, fugtige og mudrede måneder, stiger risikoen for, at hesten bliver ramt. Det vigtigste middel mod muk er simpelthen at vaske hestens ben rene for mudder og snavs og derefter tørre dem hurtigt og effektivt, så fugten fra vasken heller ikke når at gøre skade. Det er altså ikke nok kun at fokusere på at vaske benene, men mindst ligeså vigtigt er det at tørre dem ordenligt igen. Med Siccaro Sahara tørregamachen er hestens ben tørre på kun 15 minutter – og puden kan absorbere væske op til, hvad svarer til ca. 6 våde hesteben.


2. Du sparer tid, som du kan bruge på alle de andre opgaver der venter

Med tørregamachen på behøver du ikke bekymre dig om at tørre hestens ben. De tørrer helt af sig selv, og i mellemtiden kan du få mere tid til alle de andre opgaver, det kræver at passe en hest. Du undgår også, at hesten bliver beskidt på ny, efter at du har vasket benene, da gamachen beskytter dem. Skal du til stævne og have hesten flot, sparer du også tid på klargøringen, da du kan vente med at vaske indtil på dagen og været sikret tørre og flotte ben efter kun et kvarter.

3. Du kan både tørre, varme og køle med Sahara

Udover den essentielle tørrefunktion får du med Siccaro Sahara også en gamache der kan benyttes til at varme og køle hestens ben. Den multifunktionelle gamache består af to dele, som kan adskilles: en pude og et neoprenærme. Puden kan gøres våd og lægges i fryseren i ca. 1 time, hvorefter den kan bruges som kølegamache til hestens ben. Neoprenærmet kan sættes direkte mod hestens ben og vil med sin Fir-Skin T+ teknologi reflektere varmen tilbage, hvilket reducerer mælkesyre og stimulerer blodomløbet.

4. Du får 10% RABAT med koden: SAHARARABAT10

Slå til nu for at få fat i Sahara tørregamacherne til en ekstra god pris! Du skal blot lægge gamacherne i kurven og indtaste koden SAHARARABAT10 i feltet for gavekort og rabatkoder, når du kommer til checkout.

Køb dem her: https://siccaro.dk/products/sahara-multifunktionelle-torregamacher

Shop now