Som medlem hos Vildmedpoter får du 15% rabat hos Siccaro!

Fordele ved et dækken

Vidste du, at halvdelen af alle hunde over 8 år har ledproblemer? Eller at hver femte voksne hund lider af gigt og mere end 90% af hunde over 5 år har begyndende gigt?

Ved at sørge for at din hund bliver tør og varm efter eksempelvis hundetræning, en gåtur i regnen, en svømmetur i havet eller et bad, kan du minimere risikoen for en masse problemer. Problematikker så som gigt, hotspots og watertail er blot nogle af de udfordringer, som et Siccaro tørredækken kan hjælpe med at reducere ved at få din hund tør på bare 15 - 20 minutter.

Om Siccaro:

Siccaro er Danmarks førende producent af tørredækkener til hunde. Vi har opfundet vores egen teknologi, Wet2Dry, som gør vores tørredækkener til hunde til de mest absorberende på markedet.

De fleste hunde er mindst 90% tørre efter blot 15 minutter i et Siccaro tørredækken, da stoffet kan opsuge 7 gange sin egen vægt i vand. Vi bruger naturlige og antibakterielle materialer, som også hjælper med at reducere lugten af våd hund kraftigt, så du slipper for dårlig lugt i hjem og bil.

Vores tørredækkener er lavet af plantebaseret materialer som viskose og bambus, og produceres under ansvarlige forhold i EU. Du er dermed sikret et produkt af høj kvalitet, som virker og holder i mange år.

Sådan får du din rabat:

Da vores grundlægger Lissen Marschall fik sin lille nye hvalp Zoey, blev hun hurtigt bidt af Michaels online træningsunivers. Her er alt samlet i overskuelige videoer til både hvalpetræningen og adfærdstræning hos den voksne hund. Alt du skal gøre for at få din rabat er at købe et års- eller et evighedsmedlemskab til hundetræning hos Michael på Vildmedpoter.dk

Straks du er meldt ind, får du tilsendt et gavekort på 200 kr., som du kan bruge i vores webshop. Du skal foretage et samlet køb på minimum 800 kr. for at indløse gavekortet. Derudover får du som års- og evighedsmedlem 15% rabat, hver gang du efterfølgende handler i Siccaro webshoppen – dog med enkelte undtagelser på allerede nedsatte varer eller tilbud.

Michael har også samarbejder med andre danske brands, som du kan drage fordel af.