Testet af tusindvis af jægere og hundeførere verden over. Siccaro tørredækkenerne er de bedst absorberende på markedet. Med det specialdesignede materiale tørrer hundens pels hurtigt og effektivt, og samtidig holder dækkenet hunden varm mellem såterne eller på turen hjem i bilen. En tør og varm hund holder længere, så du får mere ud af dagen med en formindsket risiko for skader.

det bedste dækken til jagt

Spirit 2.0

Spirit 2.0 er et tørredækken udviklet specielt til jagthunde og aktive hunde. Kombinationen af et superabsorberende indre lag og et vandafvisende ydre lag, gør den perfekt til udendørs brug i de våde efterårs- og vintermåneder. Efter kun 15 minutter er hundens pels tør, og kroppen holdes samtidig varm, så risikoen for skader mindskes. Brug den mellem såterne, når hunden sidder og venter, mens du holder frokostpause eller på vej tilbage i bilen. Vi garanterer, at du får en tør og varm hund med hjem.

Fås i et flot camo design og flere størrelser.

Køb Spirit 2.0 her

Det klassiske Siccaro tørredækken

SupremePro

SupremePro er det originale og mest kendte tørredækken fra Siccaro. Med et superabsorberende indre lag og et ydre lag bambusviskose for ekstra opsugeevne, tørrer den hundens pels på kun 15 minutter og holder muskler og led varme under træning og jagt.

Fås i udvalgte farver og flere størrelser.

Køb SupremePro her

udvalgte produkter

Varmedragter og jagtudstyr

Siccaro Pro·tect vest Warming coats BlackSiccaro Pro·tect vest Warming coats
Tilbud

Pro·tect vest

629,30 kr 899 kr
Siccaro Recovery / 25 Warming coatsSiccaro Recovery / 25 Warming coats

Recovery / 25

399 kr

Spirit 2.0 til træning og jagt

Holder hunden varm og tør

Pas godt på din hund

Med et Siccaro dækken holder du nemt hunden varm og tør både efter en markprøve eller jagt. Brug den mellem såterne eller på vej hjem i bilen efter en hård og våd dag. Ved at sørge for at hundens krop er varm og tør, mindskes risikoen for skader i muskler og led.

Hør selv, hvad vores kunder fra jægersegmentet har at sige om vores produkter i videoen nedenfor.

Det siger hundeførerne

Nyhed: Beskyttende vest

Siccaro Pro·tect vest Warming coats

Pro·tect vest

629,30 kr 899 kr

Hvorfor bruge tørredækken, når du går på jagt?

Læs artiklen her