Tør din hund på 20 minutter med SupremePro tørredækkenet

Det behøver slet ikke være så besværligt med en våd hund. Du er måske vant til at bakse med hund og håndklæder i entreen efter gåturen. Vant til at skulle vaske de brugte og ildelugtende håndklæder igen og igen. Men løsningen er simpel og tager kun 20 minutter. Med SupremePro tørredækkenet kan du nemt og hurtigt få din hund tør og ren. SupremePro er specialdesignet og udarbejdet af et superabsorberende materiale, der tørrer hunden hurtigt og effektivt. Det betyder, at du har hænderne fri, undgår en hob af ildelugtende håndklæder, der skal vaskes hele tiden og, vigtigst af alt, har en glad og tør hund på rekordtid.

Slut med lugten af våd hund

Vi kender alle den sure lugt af våd hund, som trækkes med ind i både bil og hjem efter en tur til stranden eller et ordenligt regnskyl på gåturen. Men det kan du slippe for med SupremePro tørredækkenet. Dragten er lavet med antibakterielle bambusfibre, som forhindrer den ellers så karakteristiske lugt. Derfor kan du også sagtens hænge den til tørre indendørs uden lugtproblemer.

Køb nu

Perfekt til vandglade hunde og regnvejrsdage

I Danmark har vi både masser af vand omkring os og får masser af vand fra oven. Nogle hunde er helt vilde med at komme i en tur i havet eller søen, uanset årstid og mængden af mudder. De skønne vandhunde skal naturligvis have lov til at udforske og lege alt det de vil, og med en SupremePro ved hånden bliver tørretiden nem og bekvem for både hund og ejer.

Køb nu

Opsuger 7 gange sin egen vægt

SupremePro tørredækkenet kan genbruges flere gange, før det skal vaskes. Stoffet kan nemlig optage hele 7 gange sin egen vægt! Derfor kan de fleste hunde, alt efter pelslængde, bruge dækkenet op til tre gange og stadig ende op helt tørre.

Køb nu