Find dem i en butik nær dig

Fås kun i Maxi zoo

Siccaro Selected er en kollektion af tørredragter, som kun forhandles hos Maxi Zoo. Læs mere om dem på siden her.

Hvad er Selected?

Siccaro Selected er en strømlinet kollektion af tørredragter, der passer til små såvel som store hunde. Få din hund 90% tør på kun 15 minutter efter en regnfuld gåtur, en svømmetur i havet eller et bad.

Selected har to designs. Et, der passer til små hunde størrelse 25 - 40 (Pomeranian til Frenchie) og et, der passer til større hunde størrelse 45 - 70 (Springer Spaniel til stor schæferhund)

Hvordan det virker

Wet2Dry-teknologi

Vores tørredragter til hunde er superabsorberende på grund af den specielle stofblanding, vi bruger. Vi kalder det Wet2Dry-teknologi. Den består af to lag, der arbejder sammen om at absorbere vand fra hundens pels og transportere den væk. Og som en bonus reducerer det også kraftigt lugten af ​​våd hund.

Det indvendige lag består af en specialdesignet ikke-vævet viskoseblanding optimeret til maksimal sugeevne og holdbarhed. Det yderste lag er lavet af frotté, som er lavet af organiske bambusfibre. Måden som frotté er lavet på gør materialet ideelt til at absorbere og holde på fugt.

Materialer af høj kvalitet

Vi er stolte af at bruge naturlige og genanvendelige materialer så meget som muligt. Bambus er et hurtigtvoksende græs, snarere end et træ, og det skal sjældent genplantes og kan høstes ofte. Det producerer desuden meget ilt til atmosfæren, faktisk mere end træer.

Det orange gjordbånd på Selected tørredækkenerne er lavet af Econyl nylon. Denne nylon er lavet af genbrugt plastik, tildels udvundet fra spøgelsesfiskenet indsamlet fra havet samt en blanding af industritæpper og forbrugsaffald.

Multifuntionel

4 i 1 dækken

Hovedfunktionen ved ​​Selected tørredragten er at tørre en våd hund hurtigt og effektivt. Du slipper for vand og møg på gulv og vægge og kan vinke farvel til lugten af våd hund i bil og hjem.

Men vores tørredragter har faktisk også tre andre funktioner.

1. Dragterne kan holde hunden varm på en kølig efterårsdag, for eksempel i bilen efter en gåtur eller en tur til vandet.

2. De har en beroligende effekt. Nogle hunde bliver meget let angste og nyder at blive pakket tæt ind i et blødt behagelig tæppe.

3. Tørredækkenerne kan også bruges til afkøling i sommervarmen. Da materialet kan holde meget væske i sig, kan du væde det i koldt vand, inden du lægger den på hunden i 20-30 minutter for at opnå en kølende effekt.

Anbefalet af dyrlæger

Siccaro tørredragterne anbefales af dyrlæger, der forstår vigtigheden af ​​at holde hunden tør og varm, især i de koldere måneder og for aktive hunde.

Gennem årene har vi solgt vores tørredækkener til flere fagfolk: Dyrlæger såvel som jægere, redningshold, politiet og det danske forsvar.

Trin-for-trin

Vaskeguide

Du behøver ikke at vaske dragten efter hver brug, medmindre du føler, det er nødvendigt. Du kan derfor sagtens bruge tørredragten et par gange eller bruge den på flere hunde i træk, inden den skal vaskes.

1. Vaskes i vaskemaskinen eller i hånden ved kun 30 grader celcius.

2. Det er vigtigt at bruge en kort vask.

3. Undgå at ligge i blød for længe.

4. Brug vaskepulver uden enzymer for de bedste resultater. De kan være mærket med 'non bio' og anbefales til naturlige stoftyper. Hvis du ikke har den type vaskepulver, kan du stadig bruge almindeligt vaskepulver som den næstbedste løsning.

5. Stræk efter vask, mens stoffet stadig er vådt (som med en uldtrøje) for at reducere krympning.

6. Kør en forsigtig cyklus i tørretumbleren eller vrid vandet ud og hæng til tørre; på grund af viskosens fibre må der forventes noget krympning (ca. 5 %).

7. Undgå at tørre direkte i solen for at bevare farven bedst muligt.