Ultimativ sundhed for den aktive hests ben: tørrer, køler, tilbagekaster varmen og beskytter hestens ben ved hjælp af specialudviklede tekstiler.

Sahara multifunktionelle tørregamacher er et revolutionerende produkt til pleje af heste. Brug gamacherne efter vask af hestens ben for hurtig og effektiv tørring, samt forebyggelse af muk. Til at varme muskler op og øge blodcirkulationen, beskytte mod skader i stalden, og under transport eller til afkøling af en svedig hest efter træning.

  • Forebygger muk og fugt i koderne
  • Forebygger skader efter træning
  • Nedsætter hævelse omkring benet
  • Effektiviserer tørringsprocessen med over 65%, så det kun tager 1/3 del af den normale tørretid
  • Beskytter hestens underben (pibe) ved transport
  • Fjerner mælkesyren efter træning som forårsager ømme muskler
  • Bidrager til den ypperste heste velvære

Begrænset kollektion – så længe lager haves

Hvordan fungerer gamacherne?

Siccaro Sahara multifunktionelle tørregamacher Horse products

Sahara multifunktionelle tørregamacher

999 kr

TØRRING & FOREBYGGELSE AF MUK

Tør hestens ben på kun 15 minutter, og slip for at skulle vaske igen og igen. Hold hesten sund ved at forhindre muk i koderne.

Fastgør puden til det ydre neoprenærme med velcro-stropperne, så den bløde frottéoverflade vender mod benet. Sæt gamachen tæt rundt om benet og fastgør med de ydre velcro-stopper. Sørg for det absorberende lag dækker kodeleddet og toppen af hoven. Efter 10-15 minutter er benet tørt.

VARME/BLODCIRKULATION

Varm muskler og sener op, samt øg blodcirkulationen i hestens ben for at undgå skader.

Sahara gamacherne fungerer effektivt både til tørring og opvarmning af benene. Fjern puden og placer det sorte neopren lag direkte på hestens ben. Fastgør med de ydre velcro-stropper. Det ydre lag benytter Fir-Skin+T-teknologi, der indeholder titanium partikler som reflekterer varme.

AFKØLING

Afkøl hesten effektivt efter træning og undgå overophedning.

Den fugtige gamache kan man lægge i en fryser i ca. 1 time (alt efter fugtighed/type af fryser). Sørg for, at puden stadig er fleksibel og ikke helt frossen, når du tager den ud. Fastgør puden  med velcro-stropperne igen. Sæt gamachen på hesten og fjern efter ca. 15 minutter.

BESKYTTELSE

Beskyt hestens ben mod skader på folden, i stalden og under transport.

Fastgør den tørre pude til gamachen ved hjælp af velcro-stropperne og placer den mod hestens ben med de ydre velcro-stropper.

Siccaro Sahara multifunktionelle tørregamacher Horse products

Sahara multifunktionelle tørregamacher

999 kr

SE HVAD RYTTERE SIGER OM SAHARA GAMACHER