Ultimativ sundhed for den aktive hests ben: tørrer, køler, tilbagekaster varmen og beskytter hestens ben ved hjælp af specialudviklede tekstiler.

Sahara multifunktionelle tørregamacher er et revolutionerende produkt til pleje af heste. Brug gamacherne efter vask af hestens ben for hurtig og effektiv tørring, samt forebyggelse af muk. Til at varme muskler op og øge blodcirkulationen, beskytte mod skader i stalden, og under transport eller til afkøling af en svedig hest efter træning.

  • Forebygger muk og fugt i koderne
  • Forebygger skader efter træning
  • Nedsætter hævelse omkring benet
  • Effektiviserer tørringsprocessen med over 65%, så det kun tager 1/3 del af den normale tørretid
  • Beskytter hestens underben (pibe) ved transport
  • Fjerner mælkesyren efter træning som forårsager ømme muskler
  • Bidrager til den ypperste heste velvære

Begrænset kollektion – så længe lager haves

Vær blandt de første til at få fingre i vores nye innovative produkt til heste. Dette er en begrænset kollektion, så hvis du allerede nu vil sikre dig et par Sahara multifunktionelle tørregamacher, kan du forudbestille dem nu. Så er du sikker på at få et eller to par gamacher, når vi får dem klar. 

Dette er en begrænset kollektion, så hvis du allerede nu vil sikre dig et par Sahara tørregamacher, kan du bestille dem her.

Sahara multifunktionelle tørregamacher til heste
Tørrer – Køler – Varmer – Beskytter
BESTIL DINE SAHARA GAMACHER NU

Hvad består de af?

We haven't been able to confirm your subscription.
You subscription is confirmed.

Få besked, så snart gamacherne er tilgængelige!


Vi arbejder på højtryk for at få Sahara gamacherne ud til jer hurtigst muligt. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær sikker på at få besked, som en af de første, når produkterne er klar.

Vi benytter os af Sendinblue som markedsføringsplatform. Ved at klikke nedenfor for at indsende denne formular anerkender du, at den information du har givet, bliver sendt til Sendinblue til bearbejdning i overensstemmelse med deres brugerbetingelser

Testet af ryttere

Jeg er virkelig positivt overrasket. Jeg vil kunne bruge dem her både som kølegamacher og have tørre ben, når jeg kommer hjem. Jeg vil kunne sætte ham i fold med god samvittighed med tørre ben, det kunne virkelig være fedt.
- Malene Aborg, Dobbelt Nordisk Mester U21 2018
Specielt når vi er afsted, hvis en hest er blevet beskidt i løbet af natten, så kan det hjælpe med, at vi hurtigere kan tørre vores heste på stedet, inde i en trailer eller lige inden vi skal ind i ringen, så vi sørger for, vi har tørre heste. Det gør det nemmere at gå til inden et show.
- Sielja Dantved, Drumhorse DK
Det hjælper helt vildt meget, og man kan også godt mærke, hvor meget det har absorberet det her.
- Simone Hoppe, Islænder og dressurrytter
Siccaro bruger jeg til at køle ben, som transportgamacher og til at tørre ben på rekordtid 👍 Fantastisk multifunktionel opfindelse. Elsker effektive materialer til vores heste ❤️
– Georgia Timmermann, Springrytter & hestetræner

Tørring & Forebyggelse af muk

Tør hestens ben på kun 15 minutter, og slip for at skulle vaske igen og igen. Hold hesten sund ved at forhindre muk i koderne.

Fastgør puden til det ydre neoprenærme med velcro-stropperne, så den bløde frottéoverflade vender mod benet. Sæt gamachen tæt rundt om benet og fastgør med de ydre velcro-stopper. Sørg for det absorberende lag dækker kodeleddet og toppen af hoven. Efter 10-15 minutter er benet tørt.

Varme/blodcirkulation

Varm muskler og sener op, samt øg blodcirkulationen i hestens ben for at undgå skader.

Sahara gamacherne fungerer effektivt både til tørring og opvarmning af benene. Fjern puden og placer det sorte neopren lag direkte på hestens ben. Fastgør med de ydre velcro-stropper. Det ydre lag benytter Fir-Skin+T-teknologi, der indeholder titanium partikler som reflekterer varme.

Afkøling

Afkøl hesten effektivt efter træning og undgå overophedning.

Den fugtige gamache kan man lægge i en fryser i ca. 1 time (alt efter fugtighed/type af fryser). Sørg for, at puden stadig er fleksibel og ikke helt frossen, når du tager den ud. Fastgør puden  med velcro-stropperne igen. Sæt gamachen på hesten og fjern efter ca. 15 minutter.

Beskyttelse

Beskyt hestens ben mod skader på folden, i stalden og under transport.

Fastgør den tørre pude til gamachen ved hjælp af velcro-stropperne og placer den mod hestens ben med de ydre velcro-stropper.