Produkter baseret på Wet2Dry®

Wet2Dry®-teknologien er central for alle Siccaros tørredækkener. Wet2Dry® består af to lag nænsomt sammensatte materialer, der i samarbejde effektivt absorberer vand fra hundens pels.

Alle produkter i Wet2Dry-serien indeholder et inderlag af en specialdesignet, ikke-vævet viskoseblanding, der sikrer maksimal absorbering af vand fra pelsen og god holdbarhed.

Splash

Et letanvendelig tørredækken designet specifikt til hurtigt at tørre din hund, når I er på farten. Den har et tyndere Wet2Dry®-lag og kortere hals, men er stadig super-absorberende.

Til dig som

 • Har en hund med kort pels
 • Gerne vil prøve af om et tørredækken passer til din livsstil
 • Gerne vil købe et ekstra tørredækken
 • Har mange hunde og ofte rejser med dem

Spirit

Det perfekte tørredækken, hvis I er ude længe efter hundens pels er blevet våd. Spirit's yderlag af lærred er vindbeskyttende og kan holde støvregnen ude af pelsen, imens hunden tørrer og holdes varm indtil I kommer indendøre.

Til dig som

 • Har brug for et tørredækken til udendørs træning, specielt om vinteren
 • Gerne vil have et effektivt absorberende tørredækken, der også er varmt
 • Eventuelt bruger tørredækkenet i snevejr
 • Elsker farven

SupremePro

Siccaro's mest effektive Wet2Dry® tørredækken. SupremePro har, foruden den høje hals, også to tykke, super-absorberende lag, der sørger for at tørre din hund i løbet af få minutter. SupremePro er den perfekte model til turen hjem i bil og når I er kommet indendøre efter en lang, våd gåtur.

Til dig som

 • Leder efter max absorberingsevne
 • Har en dobbelt pelset hund
 • Har en hund med pelsede ører, der også bliver våde
 • Gerne vil kunne vælge mellem flere forskellige farver

Yderlag

Yderlaget på Splash består af et let og holdbart materiale; perfekt til både indendørs og udendørs brug, afviser snavs og kan holde til adskillige ture i vaskemaskinen. Modellen er ikke vandtæt, men kan bruges i regnvejr såfremt det blot er let støvregn.
Yderlaget på Spirit består af et tykt og slidstærkt materiale; afviser nemt snavs samt holder hunden tør og varm længe. Modellen er ikke vandtæt, men kan bruges i regnvejr såfremt det blot er let støvregn.
Yderlaget på SupremePro består af super-absorberende viskose-frotté fra bambus, som giver modellen den bedste absorberingsevne af alle tørredækkener.

Inderlag

Inderlaget på Splash består af et let ikke-vævet viskoseprodukt med god absorberingsevne.
Inderlaget på Spirit består af et tykt ikke-vævet viskoseprodukt med super absorberingsevne.
Inderlaget på SupremePro består af et ekstra tykt ikke-vævet viskoseprodukt med den bedste absorberingsevne blandt Siccaro's tørredækkener.

Halsstykket

Splash har et kort halsstykke med en elastisk halsåbning.
Spirit har et mellemlangt halsstykke med lynlås og en elastisk halsåbning; længden og formen giver dig mulighed for at få tørret og varmet både hundens hals og ører på/efter lange ture - uden at gå på bekostning af hundens bevægefrihed.
SupremePro har det længste halsstykke med lynlås og elastisk halsåbning; længden og formen giver dig optimal mulighed for at få tørret og varmet både hundens hals og ører efter lange ture eller bade - uden at gå på bekostning af hundens bevægefrihed.

Ekstra spænder på store størrelser

Der følger kun et spænde med til Splash, der er seriens lette tørredækken.
Der følger et ekstra spænde med til Spirit, for at forbedre pasformen; det sørger også for, at tørredækkenet bliver godt siddende - uanset hvor vildt hunden leger.
Der følger et ekstra spænde med til SupremPro, for at forbedre pasformen; det sørger også for, at tørredækkenet bliver godt siddende - uanset hvor vildt hunden leger.

Broderet Siccaro Logo

Splash-modellen har ikke et broderet logo.
Spirit-modellen har Siccaro's logo broderet på bagsiden af halsstykket.
SupremePro-modellen har Siccaro's logo broderet på bagsiden af halsstykket.