Hvorfor er insektprotein godt for din hund?
Læs om det længere nede vvv

Nyt protein til den aktive hund

En jagthund kan løbe over 25 km på én dag og har derfor stor glæde af ny ekstra energi – uden at skulle bruge ressourcer på at fordøje et stort måltid. En proteinbar er derfor en rigtig god løsning, der giver et boost af energi i en nem tilgængelig form.

Ejere til hunde med et højt energiforbrug, så som jagthunde, vandredningshunde og politihunde, har henvendt sig til os i søgen efter en anbefaling af en næringsrig og energifyldt snack, som de kunne give til deres hund ude i marken. Da vi ikke kunne finde den perfekte proteinbar, besluttede vi os for at lave den selv. 

Protein som er fri for antibiotika og hormoner

Hvordan er insekter gode for din hund? Udover at være fri for antibiotika og hormoner har insektbaseret foder et væld af beviste fordele:

 - letfordøjelig grundet den høje biotilgængelighed hos insektproteinmeget
- næringsrig: indeholder vitaminer, Omega 6, Calcium, Fosfor, Zink, Kitin, Laurinsyrehar
- har vist sig allergivenlig

Black Soldier Fly er det førende insektprotein med sine næringsrige egenskaber. Det er et af de EU godkendte kilder til protein.

Mindsker vandforbrug, arealer og brug af elektricitet

Hos Siccaro er vi meget optaget af det bæredygtige og innovative, så det gav mening for os at udforske et nyt protein – insektprotein fra Black Soldier Fly (sort soldaterflue). Insektprotein er blevet introduceret som et alternativ til traditionelle proteinkilder fra landbrugsdyr. Et alternativ, der tillader:

- Mindre vandforbrug, arealer og brug af elektricitet
- Ingen konventionelt landbrug med dårlig dyrevelfærdIngen
- ingen metan fra dyrene
- meget lavere CO2 aftryk

Vi har også allieret os med en jysk producent af fermenterede alger. Deres supplering af alger har udvist fantastiske resultater i svine– og fjerkræindustrien ved at forbedre tarm– og immunsystemet hos dyrene. En sund tarm betyder en mere effektiv fordøjelse, så alt det gode indhold kommer bedre rundt i dyrenes system. Hundens immunsystem, såvel som menneskets, er direkte afhængig af tarmmikrobiomet. Vores proteinbar bidrager til udviklingen af en sund tarm og skaber stabilitet og balance for hundens tarmflora.

Vi har tilsat grønkål til vores bar som en naturlig kilde til k-vitamin. K-vitamin hjælper blodet med at størkne – eksempelvis hvis der skulle opstå rifter eller sår under hundens arbejde i marken. 

Hvor mange skal min hund spise?

Mængden afhænger af hundens aktivitetsniveau. Vi anbefaler, at hårdtarbejdende hunde maksimalt får to om dagen. En familiehund med almindeligt aktivitetsniveau bør maksimalt få en halv bar om dagen. Baren er opdelt i små bidder, som er nemme at knække af. BugBoost har en næsten øjeblikkelig effekt og holder hunden kørende længe. Proteinbaren er et supplement til hundens kost. Husk at sikre, at hunden altid har nok vand for at undgå dehydrering. Man bør altid holde øje med hunden, når den spiser.