Som medlem hos Agria Dyreforsikring får du 20% rabat hos Siccaro!

Læs, hvordan du får rabatten på siden her.

Sådan får du din rabat:

Alt du skal gøre for at få din rabat er at skrive en mail til Andrea på andrea@siccaro.com med følgende:

– Dit fulde navn
– Forsikringsnummer hos Agria Dyreforsikring

Så sender vi dig en kode på 20%, som kan bruges på hele webshoppen – dog med enkelte undtagelser på allerede nedsatte varer eller tilbud.

Er du interesseret i vores bestseller Sahara multifunktionelle tørregamacher, så bare rolig, vi får en ny kollektion i januar 2024. Det er dog et begrænset parti, så det er først til mølle, da der er stor efterspørgsel på dem.

Scroll lidt ned og skriv dig op til vores VIP-liste, så du får besked som den første, når de lander!

Fordele ved Siccaro

Hvert år rammes flere tusinde heste af muk, som i værste tilfælde kan udvikle sig til endnu mere bekymrende sygdomme.

Ved at sørge for at din hests ben bliver skyllet regelmæssigt og tørret ordentligt bagefter, kan du mindske risikoen for at blive ramt.

Problematikker som muk, svamp og fugt i koderne er nogle af de udfordringer, som Siccaro Sahara tørregamacherne kan hjælpe med at reducere ved at få hestens ben tørre på bare 15 minutter.

Spar tid i stalden

Udover at hjælpe med at reducere risikoen for muk, så sparer du også en masse tid og besvær, når du bruger vores produkter. Glem alt om at bakse med håndklæder, og optimer i stedet din tid i stalden.

Udover at tørre ben har vi også to haletørrere lavet med vores superopsugende bambus-materiale. Wrapido og EasyDry Tail sørger for en hurtigere tørring på ca. 15 - 20 minutter og kan samtidig hjælpe med at holde halen ren under transport.

Om Siccaro:

Siccaro er Danmarks førende producent af tørreudstyr til hunde og heste. Vi har opfundet vores egen teknologi, Wet2Dry, som gør vores tørregamacher og haletørrere til de mest absorberende på markedet.

Korthårede såvel som langhårede heste er mindst 90% tørre efter blot 15 minutter med Sahara tørregamacherne, da stoffet kan opsuge 7 gange sin egen vægt i vand. Vi bruger naturlige og antibakterielle materialer, som også hjælper med at reducere lugt og dannelse af bakterier.

Vores tørregamacher og haletørrere er lavet af plantebaseret materialer som viskose og bambus, og produceres under ansvarlige forhold i EU. Du er dermed sikret et produkt af høj kvalitet, som virker og holder i mange år.