Som medlem hos Agria Dyreforsikring får du 20% rabat hos Siccaro!

Læs, hvordan du får rabatten på siden her.

Sådan får du din rabat:

Alt du skal gøre for at få din rabat er at skrive en mail til Yulia på yk@siccaro.com med følgende:

– Dit fulde navn
– Forsikringsnummer hos Agria Dyreforsikring

Så sender vi dig en kode på 20%, som kan bruges på hele webshoppen – dog med enkelte undtagelser på allerede nedsatte varer eller tilbud.

Fordele ved et dækken

Vidste du, at halvdelen af alle hunde over 8 år har ledproblemer? Eller at hver femte voksne hund lider af gigt og mere end 90% af hunde over 5 år har begyndende gigt?

Ved at sørge for at din hund bliver tør og varm efter træning, gåtur i regnen, en svømmetur i havet eller et bad, kan du minimere risikoen for en masse problemer. Problematikker så som gigt, hotspots og watertail er blot nogle af de udfordringer, som et Siccaro tørredækken kan hjælpe med at reducere ved at få din hund tør på bare 15 - 20 minutter.

Om Siccaro:

Siccaro er Danmarks førende producent af tørredækkener til hunde. Vi har opfundet vores egen teknologi, Wet2Dry, som gør vores tørredækkener til hunde til de mest absorberende på markedet.

De fleste hunde er mindst 90% tørre efter blot 15 minutter i et Siccaro tørredækken, da stoffet kan opsuge 7 gange sin egen vægt i vand. Vi bruger naturlige og antibakterielle materialer, som også hjælper med at reducere lugten af våd hund kraftigt, så du slipper for dårlig lugt i hjem og bil.

Vores tørredækkener er lavet af plantebaseret materialer som viskose og bambus, og produceres under ansvarlige forhold i EU. Du er dermed sikret et produkt af høj kvalitet, som virker og holder i mange år.