Verdens mest absorberende tørredragt

Verdens mest absorberende tørredækken til hunde

Testet af tusinder af danske hunde og hundeejere og udbredt blandt jægere og hundeførere. SupremePro tørredækkenet er lavet af et specialdesignet superabsorberende materiale, der tørrer hunden hurtigt og effektivt, mens du har hænderne fri og kan få ordnet andre ting. Dragten vil holde lugten af våd hund inde, og beskytter dermed din bil, dit hjem – og din næse! Tørredækkenet er faktisk så absorberende, at det kan bruges igen og igen i løbet af dagen. Når du skal vaske SupremePro, putter du den i vaskemaskinen på 30 grader, tørrer på lav varme i tørretumbleren – og så er det klar til brug igen næste dag!

SupremePro anatomy

Designet i Denmark

... og lavet i EU for den bedste kvalitet og holdbarhed

Superabsorberende materiale

Det er på et helt andet niveau end fleece. Kernen i vores tørredækkener er Wet2Dry® teknologien: to lag, der arbejder sammen om at absorbere vandet fra hundens pels og udskille det. I alle produkterne fra vores Wet2Dry kollektion er det indre lag udarbejdet af en nøje designet viskoseblanding, ikke-vævet og optimeret for maksimal absorberingsevne og holdbarhed.

Anbefalet af hundemennesker

Siccaro produkterne bruges til at tørre våde hunde hos både jægere, hundetrænere, politiet, dyrlæger, vandredningshunde og mange flere.

Testet af jægere

Den kan køle, den kan tørre, og den kan varme, og det er jo det, vi har brug for. Jeg har før anvendt flere forskellige dækkener. Det behøver jeg ikke længere.
Tom Andersen, Guld, Danmarksmesterskab 2015 / IWT Bronze 2015
Det er vigtigt for vores hunde at være tørre. I forhold til markprøver og jagter og når det er varmt at være kølet ned.
Mette Andersen, Team Maxjan - 2. WT. Vindere for hold 2020
Jeg har brugt det på alle minde hunde, lige siden de var små. Og jeg er rimelig sikker på, det forlænger levetiden på dem.
Jakob Jensen
For eksempel efter en jagt, når vi så er færdige med frokost, så fryser hun ikke, fordi hun har den her på. Og hun er også tør.
Pernille Kastrup
Jeg bruger Siccaro dækkenerne både efter en markprøve og efter en jagt. Jeg har jo ikke oplevet noget der tørrer på den måde. Altså det er jo helt vildt, som det kan suge vandet ud af pelsen.
Anders B. Chortzen

Vores hunde fortjener det bedste

Siccaro produkterne holder musklerne varme og fremmer sunde led – perfekt til hunde med høj fysisk aktivitet

Køb nu SE VORES ANMELDELSER PÅ TRUSTPILOT