Køb 2 produkter fra vores hestesortiment og få 15% rabat med koden: ridehesten

At passe og pleje sin hest er et stort arbejde. Det tager tid, energi og kyndighed. Men med det rette udstyr kan man hjælpes godt på vej.

Hos Siccaro specialiserer vi os i hurtig og effekt tørring – også for hesten. Alle ryttere kender det, når hesten har gået ude på folden og er blevet mudret til på benene. Eller når den sveder efter træning. Så skal der vaskes og vaskes. Og tørres grundigt igennem for at mindske risikoen for muk. Men glem alt om bunker af håndklæder. Den smarte løsning er her for både hestens ben og hale med Siccaro SAHARA tørregamacherne og den tørrende halepose WRAPIDO.

 

Testet af ryttere

Jeg er virkelig positivt overrasket. Jeg vil kunne bruge dem her både som kølegamacher og have tørre ben, når jeg kommer hjem. Jeg vil kunne sætte ham i fold med god samvittighed med tørre ben, det kunne virkelig være fedt.
- Malene Aborg, Dobbelt Nordisk Mester U21 2018
Specielt når vi er afsted, hvis en hest er blevet beskidt i løbet af natten, så kan det hjælpe med, at vi hurtigere kan tørre vores heste på stedet, inde i en trailer eller lige inden vi skal ind i ringen, så vi sørger for, vi har tørre heste. Det gør det nemmere at gå til inden et show.
- Sielja Dantved, Drumhorse DK
Det hjælper helt vildt meget, og man kan også godt mærke, hvor meget det har absorberet det her.
- Simone Hoppe, Islænder og dressurrytter
Siccaro bruger jeg til at køle ben, som transportgamacher og til at tørre ben på rekordtid 👍 Fantastisk multifunktionel opfindelse. Elsker effektive materialer til vores heste ❤️
– Georgia Timmermann, Springrytter & hestetræner

SAHARA Multifunktionelle Tørregamacher

Brug din tid på sjovere opgaver. Få tørre hesteben på 15 minutter – uden at røre en finger.

Med SAHARA tørregamacherne bliver det meget nemmere at få vasket hestens ben uden bekymring. Udover at du sparer tid, mindsker du samtidig risikoen for muk, da fugten suges effektivt op hele vejen fra knæ til hov.

Brug også SAHARA som transport, varme eller kølegamache. Puden kan skilles fra neoprenærmet og lægges i fryseren for kølende effekt. Neoprenærmet kan benyttes for sig for reflekteret varme.

WRAPIDO Haletørrer

Superabsorberende halepose. Hestens hale er tør og klar til at børste og flette efter 10-15 minutter.


Med WRAPIDO sparer du tid ved vask, tørring og pleje af hestens hale. Wet2Dry materialet absorberer 7x dets vægt, og kan tørre flere haler i træk. Haletørreren er let, holdbar og behagelig for hesten.